連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價

1001 回覆
328 Like 73 Dislike
咁你覺得joel訓係醫院醒起郁唔到之後隻game要點做落去?要合理
達狗d fans?一命爆機,今次唔計
Joel都死鳩埋
究竟the last of us. 個us 今集係講緊邊兩位
us United states
us 係解 2 個人?
留名學野+1,要joel死得轟烈,又要ellie既復活係比joel既死更轟烈,但又唔好太uncharted
重點唔係要完全現實化合理。

要完全合理的話我諗John wick早係第一集已經死撚左。
係人都知John wick套野設定上一半現實一半離地。但就係令人睇得夠爽。

Joel上集咁樣起身屠火瑩但講唔講架,常人按理係做唔到。

但正如以前有單真人真事新聞,個平凡阿媽為左救仔女大力到成部車都抬得起。

呢啲咪就係深刻故事,下下講真實的話去做人好撚過啦。
我更加唔會持住一句slogan合理化所有野

點都好啦,你買左咪祝你慢慢玩得開心。
我同其他人就坐睇食評,睇下SJW係咪真係成為市場主導
COD個啲先叫短囉 ok?
討論下姐
唔通今集個us係講大山婆?
希望話垃圾唔買嘅巴打真係唔好買
Bfv 根本係隻半成品
地圖少槍少車少飛機少
仲要係隻要顧及史實嘅game 搞到成地tb 女兵
無一點係做得好嘅
abby同佢既女朋友
無買,我係epic爆個資門前買落咁多隻遊戲,到而家都頭也不回唔玩番,就算隻dauntless我課埋founder到而家我情願唔玩mhw都唔會下載epic來玩番,你同我定,其他人我就唔知亦唔到我管了
仲以為係abby同支golf棍
而家停埋更新簡直係笑話

題外話,隻遊戲德軍玩家空投但內裡係英式飛機設計,連改個貼圖模型咁懶的開發商,我唔敢有期待
睇完gameplay 好憎大山婆
之後講佢之前點慘法都覺得抵死
吹漲,又要話人唔合理,又話唔洗咁合理,你玩哂啦
等撚左6年都未出
Abby 好似有對肥仔波
咁你d比喻又on9 d
佢地個世界本身就成日係死亡邊緣徘徊
出一次任務/去搵物資可能已經會死
我覺得佢地隨時死都唔出奇
如果你認為所有人既死都要有意義同合理
會唔會太理想化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞