連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價

1001 回覆
328 Like 73 Dislike
7-8 分其實算好低分
評game偏向gameplay好正常

Rdr2 咩都好 就係唔夠好玩
Game最重要就係gameplay架喇
都唔明gow拎有咩問題
Overwatch果年先過份明明仲有uncharted4可以簡
巴打有見地
根本由part 1尾開始就人設崩壞
Joel 20年黎為左生存黑白兩道乜都做
竟然為左個相處唔夠1年既Ellie願意俾firelies追殺
佢埋Marlene單呢下仲on9
乜野"You'd just come after her"
後面仲成班fireflies追住佢黎射
Joel會唔將追兵全部即刻殺清光絕後患?
實在係太都合主義了

咁你喜歡啦
x2
邊到過份
果陣Overwatch unchated4 邊到有得比

reddit見到
第一集是為了ellie殺一村人
今集呢?
姐係遊戲界鐵血的孤兒啦
Uncharted 4
s1勁正 s2啲人死哂
免費dl左,玩左6至7個chapters, 應唔應該玩埋佢? 😂
最後ff7r好似都一面倒好評係咪?
個劇透中唔晒(好似係)
支那01話完全係兩回事
但而家無得傾劇情
咪放長雙眼睇下點
連登仔真係好難服伺,
先係話唔信遊戲媒體評分 ,
但 Death Stranding 拎低分果陣就信到十足

跟住又唔信有 game 可以拎咁多滿分, 一定係俾錢買,
但 RDR2, BOTW 呢 D 仲拎得多滿分既時候就係靠實力

就算唔係俾錢買喇, 就話拎 LBGT 出黎擋就一定高分 ,
有人舉 BFV Mass Effect 同樣有 LBGT 但失敗做例子佢地又解釋唔到

好喇, 到有好多人出黎解釋話之前劇情流出既唔係佢所諗咁又唔信,
同班藍絲真係一模一樣, 咩721831全部係假既,
蒙面暴徒全部都係收錢做野,
眾多事實擺在眼前都係我唔知我睇唔到,
總之只有自己相信果套先係岩
隻垃圾un4就企撚開啦
但個死法唔切合角色性格設定
好似突登為左整死佢改變佢嘅性格咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞