召集所有精神病情緒病患者(3)

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
想問番之前話同我一樣有肉跳位巴打覺得呢啲係幻覺定side effect

我自己拍過片見真係有跳,醫生又冇特別解釋

呢排岩岩食番一個禮拜藥,條頸同面拉住拉住好大肌張力咁,又有冇人試過?

我無食藥都會跳

醫生講話我aniexty 未好

已經3 年

7年

一樣7年
我就仲食緊,一定唔會自己停藥(食左七年到),個陣有事個時真係好撚辛苦,食完藥真係好返,無得呃

一陣自己停左D感覺又返黎咁點?咪即係玩鳩自己,鬼唔知長期食藥唔好咩
我就仲食緊,一定唔會自己停藥(食左七年到),個陣有事個時真係好撚辛苦,食完藥真係好返,無得呃

一陣自己停左D感覺又返黎咁點?咪即係玩鳩自己,鬼唔知長期食藥唔好咩

發作時訓唔到好撚辛苦,不停諗無謂野
食左藥人鈍啲都多野諗,藥副作用令自己感覺不妥,但訓到

有啲野可能真係天生,唉屌
趕FYP壓力爆煲

一諗起攪錯份量攪錯步驟會好大鑊就狂手震

一起加油

利申𠵱家先到屋企
連續第16 日
其實唔食藥係咪真係好難好難康復
其實唔食藥係咪真係好難好難康復

我焦慮
唔食藥係生活唔到

抑鬱係咪一定要睇?
有冇巴絲停左藥好耐,有冇後遺症出現or副作用未消失到

啲藥真係好難搞得清症狀係自身病症定粒藥引起

有啲藥本身醫焦慮但副作用又係引起焦慮,真心症狀好困擾
你叫我完全唔去理又唔得,本身明明身體冇呢啲事
抑鬱係咪一定要睇?

你覺得影響到生活甚至開始傷害自己而你又控制唔到就要去睇

你食左幾耐?
其實最緊要係你自己食左藥之後覺得點
隻藥啱唔啱你你自己會知,唔啱醫生會幫你轉過隻

你食左幾耐?
其實最緊要係你自己食左藥之後覺得點
隻藥啱唔啱你你自己會知,唔啱醫生會幫你轉過隻

我食開幾年,停左8個月,期間身體最好,之不過失業開始亂諗先黎料訓唔到

依家食番一個禮拜藥,啲肌肉跳得仲勁,肌肉有啲控制唔到既拉扯,真係好恐怖

發作時訓唔到好撚辛苦,不停諗無謂野
食左藥人鈍啲都多野諗,藥副作用令自己感覺不妥,但訓到

有啲野可能真係天生,唉屌

我食左十年 近半年開始唔洗食
醫生吩咐既跟足
佢叫做運動 我每星期做無間斷做左7年
作息定時就固定自己咪夜訓
睇野唔好捉咁實就無時無刻自己我暗示 練習多角度觀察

講真我屋企情況越黎越差 都有影響我
阿爸由糖尿變到腎衰竭要洗
周圍撲睇下人地有咩方法醫
近2年演化到行唔到 大小便要人幫 仲成日暈 今年都打過4次999
阿麻就開始老退化 成日撩交嗌
阿媽就因為主力睇住屋企好辛苦
我就放工即返屋企幫手 六日都唔敢出街 唔敢去旅行 唔敢轉工
我們的幸福是甚麼?
我們的幸福是甚麼?

給予他人幸福 把一切傷痛給我
呢個係我地人生課題

食咗4個月但停咗個幾月
生存到 應付到啲野
但有少少回彈 易訓唔到又易醒
遇到之前嘅挫折 有出現症狀
不過成個bad feeling輕咗好多
易控制過以前
最後醫生叫我唔洗食藥
咁係咪要好似上面啲巴打講
做運動同作息定時去keep住個好嘅狀態

食咗4個月但停咗個幾月
生存到 應付到啲野
但有少少回彈 易訓唔到又易醒
遇到之前嘅挫折 有出現症狀
不過成個bad feeling輕咗好多
易控制過以前
最後醫生叫我唔洗食藥
咁係咪要好似上面啲巴打講
做運動同作息定時去keep住個好嘅狀態

我情況係運動抗到抑鬱 帶氧運動
屌,醫生話我遲下要入精神病房了
有冇巴打入去住過講下入面係點

成人個邊住過幾日都幾恐怖,試過擺啲零食係床櫃,等朝比班冇自制力既病人拎黎食鬼哂又有個人夜晚喪叫暴龍咁

你真係住過?
申利入過青山

成人個邊住過幾日都幾恐怖,試過擺啲零食係床櫃,等朝比班冇自制力既病人拎黎食鬼哂又有個人夜晚喪叫暴龍咁

你真係住過?
申利入過青山

一定唔係你咁講
食咗兩個星期Mirtazapine(Remeron) 15mg
依家手腳冰冷,瞓多過醒同周不時肉震
無上連登幾日。
各位巴絲近來好嗎?

你真係住過?
申利入過青山

一定唔係你咁講

住過大埔幾日,因為青年未有位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞