召集所有精神病情緒病患者(3)

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
psycho人留明
比左個底線自己,點都唔可以死,有時捱下捱下呃下自己又一年,但一清楚番個現實,又哂左陣時間,人地又拋開你幾萬步就傷得再深啲,不斷不斷loop,唔知堅唔堅持到最後,雖然有啲苟且偷生,但冇辦法

拋慣啦,有時係有少少唔開心既
唔食又會病發,食左個人又成日眼訓冇性慾,我覺得自己個人既情感都淡薄埋,無咩動力慾望,

我覺得有食藥先會明個感受,其實有時都會擔心咁就一世,有病仲要好似好難搵到伴侶

利申:食左藥10年,暫時有返工
唔食又會病發,食左個人又成日眼訓冇性慾,我覺得自己個人既情感都淡薄埋,無咩動力慾望,

我覺得有食藥先會明個感受,其實有時都會擔心咁就一世,有病仲要好似好難搵到伴侶

利申:食左藥10年,暫時有返工

咩症?
唉屌返工又做錯野

我有段時間都係咁抓手
發作時會抓得好大力
但最後戒咗
我蠢我錯我無用
我連同 counselor講都唔敢
有時好想搵個醫生確診下我到底咩事, 至少知道自己咩病, 個人好過 d
唉屌返工又做錯野

我有段時間都係咁抓手
發作時會抓得好大力
但最後戒咗

我會係咁出拳打牆,有隻手骨都微微變左形
今日覆診醫生本身話開左一次藥比我隔日食 食埋就無 但我話我可以唔洗食 最後佢都無開到
終於唔洗食藥
今日覆診醫生本身話開左一次藥比我隔日食 食埋就無 但我話我可以唔洗食 最後佢都無開到
終於唔洗食藥

preserve
終於唔洗食藥

preserve

presevere,自膠
比左個底線自己,點都唔可以死,有時捱下捱下呃下自己又一年,但一清楚番個現實,又哂左陣時間,人地又拋開你幾萬步就傷得再深啲,不斷不斷loop,唔知堅唔堅持到最後,雖然有啲苟且偷生,但冇辦法

拋慣啦,有時係有少少唔開心既

要全心全意做個廢柴係好難既事,好佩服啲廢青快樂地廢
唉屌返工又做錯野

做lab狂手震+作嘔
好辛苦
終於唔洗食藥

preserve

Persevere先岩
做lab狂手震+作嘔
好辛苦

點解會咁
屌 一緊張又頭暈同眼花
終於唔洗食藥

preserve

Persevere先岩

我賣笑
屌 一緊張又頭暈同眼花

呢啲唔緊張會唔會好,事關我幾年前病發到依家都硬係覺得回唔返100%,感覺總係有啲唔舒服
唉屌返工又做錯野

做lab狂手震+作嘔
好辛苦

好頂唔順,今日要戴口罩先敢返學考試

好驚見人
做lab狂手震+作嘔
好辛苦

點解會咁

唔知
可能因為太大壓力+日日訓得三四個鐘
做lab狂手震+作嘔
好辛苦

點解會咁

唔知

食藥就唔好飲酒,唔驚爆肝?
做lab狂手震+作嘔
好辛苦

點解會咁

唔知

食藥就唔好飲酒,唔驚爆肝?

俾所有人拋棄呢種感覺好難受

已經完全唔知點生活落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞