召集所有精神病情緒病患者(3)

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
近排食咩都無咩味道

咩事 最近焦慮到氣喘

我焦慮驚到身震曬,唔知係咪俾人笑緊

唉 恐慌症加焦慮 好辛苦

我係社交焦慮症
大家頂住啊

絲打都好啲,巴打我都唔知點溝女,好驚a0 end game
近排食咩都無咩味道

咩事 最近焦慮到氣喘

係feel到個心想跳出黎
[quote]近排食咩都無咩味道
唉[/quote]
平時唔覺肚餓,就算肚餓一食完就想嘔

我都係,食飽小小都想嘔

Same
唉[/quote]

我都係,食飽小小都想嘔

Same

食野就真係放野落肚,完全感受唔到食野既樂趣
近排食咩都無咩味道

咩事 最近焦慮到氣喘

我係社交焦慮症
大家頂住啊

Me巴打,我有諗過孤獨終老,但而家相信會遇到
近排食咩都無咩味道

咩事 最近焦慮到氣喘

我係社交焦慮症
大家頂住啊

有機會既
近排食咩都無咩味道

咩事 最近焦慮到氣喘

我係社交焦慮症
大家頂住啊

街都唔出好難遇喎
好想問下你們有無眼會出問題?例如重影、模糊
耳仔脹、耳鳴、腦鳴之類?
其實抑鬱係咪根治唔到?

會有耳鳴 但如果眼有重影 小心會係視神經有問題 例如腦腫瘤 自己注意
其實抑鬱係咪根治唔到?

唔一定我有個朋友基本上已經好翻 精神病情緒病唔可怕 最緊要睇你點樣面對佢
其實抑鬱係咪根治唔到?

唔一定我有個朋友基本上已經好翻 精神病情緒病唔可怕 最緊要睇你點樣面對佢

咁佢生活上有無咩大改變?
唉[/quote]

我都係,食飽小小都想嘔

Same

我有排都係咁,好在我仲飲到奶先keep到體重冇跌得咁勁

不過都係過輕
其實抑鬱係咪根治唔到?

咁佢生活上有無咩大改變?

最大改變係佢變到好早訓 永遠唔過11點 其他唔覺有
唉[/quote]

我都係,食飽小小都想嘔

Same

我有排都係咁,好在我仲飲到奶先keep到體重冇跌得咁勁

不過都係過輕

冇事嘛 有冇見醫生問下咩事
其實抑鬱係咪根治唔到?

控制唔到嗰陣好恐怖
最恐怖係我自己後來醒嗰吓知已經太遲
做錯咗好多嘢
嚇親身邊嘅人
我想道歉都冇用
希望唔好再發
對住焦慮加抑鬱真係好辛苦
有時候好想quit game
其實抑鬱係咪根治唔到?

控制唔到嗰陣好恐怖
做錯咗好多嘢
嚇親身邊嘅人
我想道歉都冇用
希望唔好再發

冇錯 一發作唔到你控制 俾d時間自己啦 我依家改變左個心態 唔係考慮點樣消滅隻病而係考慮點樣同佢共存 佢一想發作即刻就搵其他嘢做 即刻睇youtube d笑片 慢慢習慣就會發作都唔理佢 希望你冇事啦
其實抑鬱係咪根治唔到?

控制唔到嗰陣好恐怖
做錯咗好多嘢
嚇親身邊嘅人
我想道歉都冇用
希望唔好再發

不要再說了
其實抑鬱係咪根治唔到?

控制唔到嗰陣好恐怖
做錯咗好多嘢
嚇親身邊嘅人
我想道歉都冇用
希望唔好再發

不要再說了

加油啊
其實抑鬱係咪根治唔到?

控制唔到嗰陣好恐怖
做錯咗好多嘢
嚇親身邊嘅人
我想道歉都冇用
希望唔好再發

嘗試咁諗 病發嗰陣做左啲傷人既野 唔係你想咁做 而係你控制唔到
比啲時間自己 比啲時間人地
始終你要時間學識同個病共存 你身邊既人都要學識點去幫助你/ 同你相處
其實抑鬱係咪根治唔到?

控制唔到嗰陣好恐怖
做錯咗好多嘢
嚇親身邊嘅人
我想道歉都冇用
希望唔好再發

嘗試咁諗 病發嗰陣做左啲傷人既野 唔係你想咁做 而係你控制唔到
比啲時間自己 比啲時間人地
始終你要時間學識同個病共存 你身邊既人都要學識點去幫助你/ 同你相處

冇錯 唔俾放棄自己
其實抑鬱係咪根治唔到?

控制唔到嗰陣好恐怖
做錯咗好多嘢
嚇親身邊嘅人
我想道歉都冇用
希望唔好再發

冇錯 一發作唔到你控制 俾d時間自己啦 我依家改變左個心態 唔係考慮點樣消滅隻病而係考慮點樣同佢共存 佢一想發作即刻就搵其他嘢做 即刻睇youtube d笑片 慢慢習慣就會發作都唔理佢 希望你冇事啦

我好咗又翻發
突然太多嘢刺激到我
不過可能有經驗 好快好翻
但老實我真係對住任何嘢都冇哂希望
我做到嘅都做哂 可惜都係對所有嘢冇期待亦冇希望
搞到自己好似唔係自己咁
唔再識真正開心........

會有耳鳴 但如果眼有重影 小心會係視神經有問題 例如腦腫瘤 自己注意

咩叫腦鳴,好似有,有啲傳統電視轉台個啲鳴聲,唔係耳仔發出
係度問問 成日都覺得好大壓力 抖唔到氣
會覺得每日既生活好無意思 無動力過日子
然後成日都好易燥底 會想掟野
咁樣算唔算 有無咩方法可以減輕呢個問題?

咩叫腦鳴,好似有,有啲傳統電視轉台個啲鳴聲,唔係耳仔發出

係耳仔入面發出㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞