電木結他樂理你問我走數放棄人生(54)

1001 回覆
10 Like 20 Dislike
各位ching有冇p90 pickup recommend
加大量防潮包+濕度計
好耐無睇結他

如果咩風格都ok ge咩牌子好
同埋大家平時網上咩渠道睇結他
希望可以為你服務直接Hi我話學結就得
Facebook : https://www.facebook.com/jsplaysmusic
ig: https://instagram.com/jimmyshum
Wtsapp/Signal: 5547 3457
Telegram: jimmyshum
Line: jimmyshumbbg
hh轟佢老母
多謝巴打
我冇做呀, 不過如果想玩lsl真心可以試下我粉紅色o個支頸個spec, 同佢講要返"betsy"支頸應該就知你講咩

因為佢之後第二支黎既slim c唔知點解係完全唔同feel 而家仲溝通緊
我上過某店
Modern d 我習慣d
Medium c 好彈
Slim c mmd
我係anytime studio 訂 lsl
Tele one series 16k
Strat 17k

ig:
anytimemusic.hk
anytimestudio.hk
slim c太薄?
係 我麻麻
What 7?
咁壞左未?
之前有巴打賣結他

佢話有個老豆話d結他要換弦係呃錢
我屋企人都係 換緊線問我做咩無啦啦剪爛佢
發現自己掃一啲funky/要用好多palm muting既pattern個陣
塊pick就成日會順時針咁轉
係邊個位既問題?
傳統 過時過節要去舊立新 否則唔吉利
其實strat saddle螺絲嘅高低有無話一定要一樣高度
定係彈得順手就由佢
其實係low e 高d去到high e 矮d咁斜斜地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞