[DSE MATHS 2020] 6年5** +MC滿分 心得分享,好人一生平安 (2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

講又係死唔講又係死
自修生唔拉curve 係跟你地既表現黎派grade比自修生
試下做左research先?
實力不足
你地其實會唔會做返1-2份先去考其實
我有時間都會抽啲卷出嚟reformat一次同打solution,當係做咗卷
不過MC就少啲,落場考係靠感覺
幾認同 我今年再考都怯咗場

利申2016考生
出到黎冇事就ok👌🏻
今次M1考前我一定屌兩份先上場
希望做舊卷90分鐘
真果陣2個鐘內要岩哂做完check半個鐘
喂 柒頭 肯手寫id未呀 google完張cert就深潛屌你老母啦懦夫 仲要呃鳩啲小朋友比假希望佢哋 做人做到你咁撚垃圾要上網扮晒嘢真係為你老母感到羞恥
其實最好就考前兩三日做MC長題目各做一份
然之後最後嗰日就睇自己唔熟嗰啲嘅topic
利申:2019DSE Lv2底想博4最後3
咁不如你都先貼為敬先😅我想睇
戇鳩 佢張圖google返嚟㗎傻仔追po啦小朋友
仲有我見你追擊得咁落力 我又想知你咩分喎
如果你三大都唔係不如你出一出去先
聲大大咁 又唔見你貼?
你叫人比較下 人地擺左張野出黎
你要challenge佢 起碼都係你貼張手寫id既cert出黎先啦
喺女朋友屋企呀柒頭似你哋班毒撚咁得閒日日留喺自己屋企咩
有我實po 至少我唔會Google咁無聊
打緊M1M2 post呀
唔好推咁快
咁你都冇資格叫我貼啦
我話比較下 冇話邊個貼先
你又讀緊咩啊柒頭
不嬲冇留係屋企
女就今年內實搵到
尋晚我地已經全力支持你自貼收返佢皮
原來咁叻有女朋友成晚都深潛
仲以為好似屈sir咁比人踢爆冇12m樓契就笠水添
怪錯你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞