[DSE MATHS 2020] 6年5** +MC滿分 心得分享,好人一生平安 (2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
pt ot計咁重weighting 仲難入過medic
冇修過bio可以自修既咩
本身上年放榜之後有諗過 因為我中學冇讀但三寶要
之後睇返eaa先知原來要考過其他公開試先修得
你證明到你有準備到ready for dse嘅水平就得
一係佢讀夜校/之前讀過
雖然依家都已成定局唔會讀返 但想知要點準備
retaker又冇得入u修啲anat physio course
唔通send份past paper同佢講自己識做bio卷?
前者~
eaa係咁寫 如果你唔係經學校 自修報就要以前考過差唔多水平嘅試或者證明到你有能力應付dse
因為早排先有個post講
巴打我上年mc都係錯4條都出Lv5
留名
金鐘麥當勞2.0
都唔錯啦
如果換返上年個難度應該有40左右?
呢個我覺得ok穩喎,不過LQ再跌一分就好難講
今年應該91 or below,甚至有可能89
想請問下有無人識MC Q40 INCENTRE果題嘅正常做法
我雖然計到 但我係SUB MC答案再篤四心PROG計的
我都想去BBQ
有冇paper 2 pdf download ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞