[DSE MATHS 2020] 6年5** +MC滿分 心得分享,好人一生平安 (2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
利申返先我就一早上咗岸 DSE一take三大
唔係話覺得好威只不過係費事再俾你打稻草人唔知你條柒頭又讀緊咩呢?

仲有我一開始係因為見佢35/45 先至咁講高多一題就自然機會大左 但我都係覺得佢4嘅機會大啲
你條柒頭一開始就咬鳩住我
仲有睇得出你個人好冇自信 下下要人哋駁我你先至夠膽出嚟吠 仲要抄人哋啲point你DSE係咪都咁樣考返嚟㗎

都係果句啦 你自己都心知咩事 歡迎嗰位考生放榜bin c我好有信心佢攞4
死全家啦你偽善狗
咁咪放榜睇吓邊個啱囉
歡迎佢bin c
你到時記得上水喎 幫手大力啲bin禾
差唔多分
集氣
佢原本話35/45我真係可以話好肯定
而家多咗一題 機會係大左但係我都覺得偏向4機會大 明白未?柒頭
我不嬲都係到
好過你條撚樣自己拎唔到妒忌人唔比人拎😅
收爹啦
全部人屌緊你一個你自己知咩事
我37題定38題都有
係呀雖然我兩科語文都有*真係好妒忌啲人數學有*
原來多人就一定啱咁你哋用念力幫各位巴打衝上5啦喎
唔知你哋每位DSE幾多分呢試吓用實力比較下?
你見我從來都唔答人有無乜grade
就係為咗避免呢啲爭拗
我幫你擋住
咁你就更加要收皮啦我正正就係試過marginal類似佢嘅情況 甚至係MC 39 lq 88 最後都4左
放榜前我都以為自己5硬 但買返卷真係發現自己數感唔好 有啲嘢以為自己識 最後就係差大分嘅一分
然後身邊有啲朋友都係aim 5 MC lq同我差唔多最後都4 夠貼切啦掛?
其實我都真係將心比心過來人身份同佢講 成班就發撚晒癲企喺度德高地屌鳩我如果我真係要打擊佢我需唔需要話自己4俾人聽?
利申整過小辛cutoff點會唔夠你熟
成績就。。都叫攞過下**
睇完上面張圖
發現有啲撚樣心地真係好差
仲要講撚到自己專家咁
自己講嘅就一定
人地講就叫人收皮

食屎啦 屌你老母
似啦似啦
所以DSE雞見到哩啲人直接唔好理
你地仲要考其他科
勁抽
做乜鳩原來問題嚟㗎
咁你咪睇吓條友有冇5**
最實際
唔使而家講咁撚多你依家講咁撚多都係因為知道放榜嗰日你會柒姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞