Armchannel 小薯茄 網媒討論點評 (2)

1001 回覆
13 Like 10 Dislike
佢哋拍到一個月我都有啲O嘴
何況而家都好似拍咗幾個月 算係咁啦 roy唔啱呢啲女 搵返個正正經經拍耐啲 結婚仲好Roy 加油 你啲歌好撚正
咁如果未 希望cly可以令好多唔睇好佢哋嘅人改觀
應該係啦 佢個live嗰到啊波之後話 知道咗要知嘅嘢 遲啲請翻柔柔食飯
所以話,貴圈真係他媽的好撚亂
呢個新聞唔係上年3月個陣咩
咪講咗上年6月之前囉
嗰時得100毛同armchannel講政治
6月之後個個忽然變黃

唔係6月嗰陣成班jer住要個個人都表態話自己係黃先收貨,無得唔出聲,所以講政治同話自己係黃咩
跟住又鬧黃要做野做得多過人,之餘要講哂出嚟唱通街同全世界講自己做過乜野先叫做咗野
加埋本身,社會咁大件事,點解唔講得,點解唔可以有新topic,雨革嗰陣夠全香港忽然變黃啦,唔可以有新題目既,唔可以改變諗法既
所以先有個個忽然變黃既感覺啫,咁你香港真係忽然出事呀嘛,邊個6月9會估到變成咁大件事啫

唔講又話唔做又話唔係黃扮中立食兩家茶飯
講又話抽政治水(arm channel自己都講過比人咁鬧)忽然變黃扮撚哂野
就係你班狙擊手周圍辣火頭瘋狂chur人呢樣唔啱嗰樣唔啱,搞到有咁多人變成好似健吾咁既大怨婦
冬OT黃條撚!!
你睇下人地上年6月之前講咩啦
話其他channel講政治係嘩眾取寵呀
根本係藍底!!

https://www.hk01.com/%E8%81%B7%E5%A0%B4/299842/%E5%86%ACot-%E4%B8%AD%E5%AD%B8%E6%AD%BB%E9%BB%A8%E6%8B%8D%E7%89%87%E5%89%B5%E6%A5%AD-%E5%B0%88%E9%A0%81%E7%8D%B2%E8%B3%87%E5%8D%83%E8%90%AC-%E6%88%91%E5%93%8B%E5%A0%85%E6%8C%81%E5%94%94%E6%8A%BD%E6%94%BF%E6%B2%BB%E6%B0%B4
呢個新聞唔係上年3月個陣咩
咪講咗上年6月之前囉
嗰時得100毛同armchannel講政治
6月之後個個忽然變黃

唔係6月嗰陣成班jer住要個個人都表態話自己係黃先收貨,無得唔出聲,所以講政治同話自己係黃咩
跟住又黃要做野做得多過人,之餘要講哂出嚟唱通街同全世界講自己做過乜野先叫做咗野
加埋本身,社會咁大件事,點解唔講得,點解唔可以有新topic,雨革嗰陣夠全香港忽然變黃啦,唔可以有新題目既,唔可以改變諗法既

你話完自己係黃,咁都會同觀眾講下宣傳下你既理念同點解單野咁嚴重同有幾仆街架嘛,跟住大家keep track住成個運動既發展,出片去等多d人關注同維持運動熱度,好正常呀

所以先有個個忽然變黃既感覺啫,咁你香港真係忽然出事呀嘛,邊個6月9會估到變成咁大件事啫

唔講又話唔做又話唔係黃扮中立食兩家茶飯
講又話抽政治水(arm channel自己都講過比人咁鬧)忽然變黃扮撚哂野
就係你班狙擊手周圍辣火頭瘋狂chur人呢樣唔啱嗰樣唔啱,搞到有咁多人變成好似健吾咁既大怨婦
夾歌圈D 隊友來
https://youtu.be/5WIV6tf2oZ4
重點 : "正正經經"
睇來閣下都幾唔buy 柔
我想講佢哋真係唔撚驚尷尬
大家都知cly轉畫當食飯
唔通微電影第一集都唔過5000likes?
咁都藍底?
冰戲富終於要出新一集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞