Armchannel 小薯茄 網媒討論點評 (2)

1001 回覆
13 Like 10 Dislike
認同
似係有人唔想件事完喎

唔係話唔想支持Arm Channel
但你哋最近啲片又走下坡
Arm U Buy啲嘢又唔係平
而家重要因為許靜音呢個自以為是嘅女人搞到件事咁大頭佛

肥仔同B19唔搞搞件事真係好難令觀眾對Arm Channel繼續有信心
有人指出問題你只係將條片下架就算唔踢條女出嚟道歉
咁同香港再出殯有咩分別?
或者我應該吞啖口水
讓過去成為過去
用自己換別人的清白

佢噏乜鳩
即係「千錯萬錯都唔係我錯,係公司逼我收口咋」
Vincent之前個live點講佢同Melody嘅關係 miss咗冇睇
自肥又的確好過阿波既 唔怪之得佢咁介意
話唔埋溝唔到自肥先要阿波
屌 條臭西真係好撚7煩
Lm等睇armchannel炒佢
肯定條友暗戀自肥暗到明戀咁
靜音仲出個咁嘅story想點
真係咁委屈 咪拎你講嘅screencap出黎 叫埋同你講過嗰一兩個女仔出黎指證囉 如果你講嘅係真又有證據 大把人支持你啦
一日一片同靜音係兩回事
佢d片再唔好睇我都會睇
嘩 過咗一晚就搞到咁
平心而論,佢啲綜藝係拍得幾好睇嘅。

辦公大比拼、假如我們在一起、誰是25仔呢啲都應該係佢負責,但有時出鏡真係有種大姐格咁,同埋啊波一pair出現直情反感

不如專注返幕後啦
阿波 like埋自肥個post仲好笑

同埋我好記得靜音果日lives係咪叫人入 話咩1000 views就爆

完全唔覺佢係唔想爆
上面都有cap個story係佢一早話嗰日live要”還自己公道”
都唔好話有邊個like咗歸咗邊呢樣野喇
本身見del咗條live+自肥咁講
再加上睇埋琴日老母節出面嘅情況
覺得呢啲都係好小事 由佢靜都接受到
但靜音出個咁嘅story真係好撚有趣
一係就拎cap圖出黎證明下
一係就mute咗自己啦
出個咁嘅story有咩意思
話俾人聽自己好撚慘
公司冇人幫自己 啖氣要自己吞返落肚??

老實講本身都覺得呢啲冇乜野
鬧走咪鬧走 返工意見不合就實有㗎啦
頂唔順有人走呢樣野有幾出奇
同埋阿波同靜音除咗把聲嘈咗少少之外又冇乜反感
但呢下出個咁嘅story
真係搞唔掂呀

靜音,或者其他armchannel大佬
你地有睇嘅話真係諗諗佢要點搞
你地唔係垃圾屎同哭撚咗細B嘅level
有人討論證明係有人care係想你地好
有啲野唔洗下下拎出黎講
或者要講都好 都砌好哂有證據睇先講出黎
咁樣口同鼻拗
對自己 對邊 同事 公司都唔係好事黎

加油啦
片依然會照睇
但唔係同路就一定會盲撐
有問題出現真係要搵到辦法改善先一齊捱到落去
點解波會like左
可能佢自己良心都過意唔去
手指太大,唔小心 double click 左
呢樣真冇乜興趣嗰啲我係會開喺度跟住咁手機 等佢自己完咗 同埋一定會咁like
可能係諗住走 用自己換別人的清白呀嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞