Armchannel 小薯茄 網媒討論點評 (2)

1001 回覆
13 Like 10 Dislike
人富話下星期 希望唔好delay
Whizoo 啲問答比賽好正
時間長但唔悶
捉ker我覺得直程可以擺上電視播
冬OT個Lillian 好正呀點解唔見佢既
想知阿波同阿田 無跟開
我都覺
好有當初睇viu嘅feel
點解話blue同蝦叔一齊左
Push
大家又點睇阿波同靜音
同問
究竟發生咩事 論幕後黎講 佢地兩個我都好鍾意
蝦條係咪同阿blue
所有問答比賽都好好睇
睇返一號個日個live, 煩到死
個個啱Channel嘅live都有睇,上星期五第一次悶到熄咗無睇

本身已經唔太鍾意啊波,講啲笑又唔好笑,得自己爆咪鳩笑打圓場。

同咗靜音一齊之後仲撚煩,好似啲A0毒撚啱啱出pool想全世界都知咁。成日話自己好撚愛靜音,轉個頭又話要跪玻璃...嚟嚟去去都係呢兩個套路,玩咁耐都唔覺得自己煩

人哋肥仔、Roy佢哋都無咁樣成日放閃啦
記得佢地拍假如我們在一起 阿波係咁講啲好唔尊重嘅咸濕野 勁反感
個問題唔係講咸濕野而係佢過曬火又唔好笑
仲有上兩個星期,情欲麻甩佬係米媽做嘉賓

平時讀啲主持讀comment都會揀嚟讀啦,太無聊、戇鳩、性搔擾嗰啲有常識嘅人都唔撚會讀啦下話!?

跟住live嗰陣啊波無端端讀咗句comment:「啊媽好淫好正,見到就想執佢一劑」。米媽聽到之後係即刻變咗面好尷尬咁無回應
真,把聲已經唔好聽,又唔搞笑
屌個集係到打情罵俏,自己私下做啦
真毒

又多一張潛力圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞