Armchannel 小薯茄 網媒討論點評 (2)

1001 回覆
13 Like 10 Dislike
其他台講唔講得?
冬OT ,whizoo ,Chill Up ,港實測
梗係得啦,不過開到第二個post啲人都接近討論晒啦
想問下JACKIE係咪以前易劉果個?
而家易果個去咗邊?
arhoTV
似係想食兩家茶飯,之前見過佢拍國語片,到而家都冇乜表過態
有無人覺得阿呆好似冇乜特色咁,一開始玩偽毒都有啲新鮮感嘅,但係時間一長就無咩吸引力。當然啦,好難人人都好似蝦條哥咁,但係阿呆真係有些少唔掂。同埋vectra又係唔知想點咁,無咩個人靈魂,好似冇咩自己諗法嘅演員咁,講真佢嘅表現其實求其搵個人都好似做到咁。Vectra玩綜藝都無咩自己嘅個人氣質或者諗法,同埋平時都好似盡量少講嘢咁
米媽夾蝦條哥先有趣味
定係其實蝦條哥識玩?
阿呆偽毒姐係走吳業坤既路線,冇咩可以sell啦
宜家佢都係做番自己,sell自己既音樂才能(但我又覺得普普通通,唔係最廢,又唔係最好)
話時話,點解冇見過阿呆同"波音"合作...
阿波只係搵相熟既音樂人夾band開live

vectra我都唔知佢想點
除咗明慧根本冇討論價值
arm channel 今晚個直播好正
Jackie真心悶
呢D做效果又好,咩都好啦.要扮下應左人中計升豬喇
為左唔做豬,結果全程好似獨家村咁
阿呆好似呢排少咗幕前
微電影 沒有廣告的日子 arm channel 記得睇
MELODY 醉撚左
有冇人覺得柔同roy好似散咗咁。。。
完全唔睇好佢哋 我覺得佢哋兩個性格唔夾
介唔介意
放返班人既相同名
一人一張咁
方便記你地講緊邊個
少睇 淨講名 有少少分唔到
To 啱 Channel 肥仔:出邊 CP 雞翼賣緊 8​x 蚊,你夠膽死賣 120 蚊?洗唔洗食水咁深呀!
https://lih.kg/1988287
肥仔都算係咁⋯⋯
chill up 得anton一個夠癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞