Armchannel 小薯茄 網媒討論點評 (2)

1001 回覆
13 Like 10 Dislike
完全唔明點質素下降 佢不嬲都係日日出片 唔係套套高質 就算依家佢都有時幾好睇

會唔會係你地高要求 要求人地日日都咁好睇 你估佢地好似微辣咁多資源咩 以前有廣告就多啲題材姐 依家要係咁諗題材令你地開心 唔係咁易 體諒下啦

不過建議唔好咁多性同愛情 見到啲on9話貴圈真亂就煩
想睇kate姐
其實你睇吓最近嘅片就知道
佢哋根本唔係成日講性同愛情
只係大部份觀眾都鍾意睇呢啲

越推高個views
就越多人睇到

佢哋講關於社會嘅片
Views數真係差好遠
我覺得咁樣佢哋都頂住講政治
真係已經好難得
佢係咪做咗Wechat廣告?
根本就係觀眾質素問題
佢近排講少左應該係睇到呢個post 佢地有啲片都comment"唔再貴圈真亂喇呱"咁

肥仔好似講過佢地咩都會拍下 唔想因為某啲題材受歡迎先拍黎取悦觀眾 局限左佢地創作 個人認為係幾有道理
請kate姐呢啲freelance要錢
其實就算講性都唔代表低質既
質素呢D野各花入各眼
可能 性呢個話題對某D人來講幾得意 幾好笑呢
或者你唔鍾意既話 可以提下意見想睇下咩片囉
嗌佢靜啲咁解
Push this
Armchannel ig冇follow靜音了
都係個句 有淫波 同 個條8婆既片 我真係唔會睇
同意片質素呢半年係差咗 連200k Q&A都好似唔係好肯講真話咁
舊人包括幕後Blue 自肥個啲又走咗
其實好多觀眾都想你地多返啲廣告 加油啦
阿blue都走左咩...唔怪之得咁耐無見到
混血肥仔個回應都算係咁,換轉其他公司分分鐘同個員工割蓆然後拋返個波俾佢, 所以都好佩服肥仔既胸襟同處事手法

停live 一星期其實都唔係一件壞事
坦白講星期五個live 係幾悶
希望啱Channel 可以改善下
想喺度講講題外話
咩養唔撚起藝人嗰d都係廢話 垃圾
叫人唔好做黑警
咁你養唔養得起三萬黑警?
人地想唔洗做日日unun腳打人發泄收4皮
黃絲養唔養得起先?
屌啦
唔識諗方法搵香港人錢?
姐係你覺得六四發生嗰陣香港人係好撚有錢嘅?
妹姐窮到震呀
養唔養得起?屌啦
係屌緊d人枉為人 藝人又好 邊個都好
係講緊良知吖嘛大佬
其實不嬲都好唔鍾意靜音……所以一路以黎有佢既Live我都會Skip哂
岩岩追post睇你地話佢唱得好難聽,特登聽左最近果期幾首歌
點解咁有自信開口唱歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞