Armchannel 小薯茄 網媒討論點評 (2)

1001 回覆
13 Like 10 Dislike
今晚live肥仔話live改星期一至五only,暗黑西女仔同麻甩青奴會停。

希望肥仔會執走啲無觀眾緣嘅人,重整旗鼓
Armchannel立場太明顯 所以我地觀眾更加要撐 armchannel係咪要加翻啲年輕啲既新血 畢竟追YouTube最勁既都係二十頭至二十中既人
前幾日睇佢live
扯住煙
勁有佬味勁撚型
我愛自肥

好似唔係和平分手咁
發生過嘅事冇權代人講
呢句可圈可點喎
似男方做錯野
個阿呆咁柒都溝到女
有女都偷笑la
條友唔要你,我要
Ah gi最正喎
阿呆賣才華
但睇佢唱歌完全唔知有乜特別
老實講
周街都有人唱得好過佢
唔係Arm Channel鬼有人識佢
原來唔係得我一個覺得佢唱歌無特別
欣賞佢識音樂但都係講事實
呆冇才華 柔姣做作
波嘈淫煩 靜極卑鄙

兩pair大家寧願揀邊pair

利申:只係整合上面意見
唔否定佢做production嘅能力,但唱歌真係唔特別
加上外表只係average,講嘢唔叻就更加唔吸引
阿呆雖然唱歌唔係最出色,但佢音域闊,唱歌一定好聽過靜音先
以我所知,阿呆係製作片同微電影既配樂
大家不妨留意下d微電影既配樂同埋阿呆YouTube channel既成堆配樂video,佢係有才華既人黎
利申:並非佢既fans,我朋友做音樂製作,所以知道做音樂製作既辛酸
https://youtu.be/JcF9kppOCxs
俾個例子大家,片頭既音樂應該唔係阿呆原創,但應該係佢編曲既
我唔熟armchannel
但我碌過下睇有波嘅片
真心想知點解條友做幕前
個格臭到仆街零觀眾緣
唔睇政治立場我係廣告商都搵小薯茄啦
Arm推啲咁臭格嘅人出嚟傻撚咗
所以我話欣賞佢識音樂
但佢出嚟做得幕前就一定睇佢唱歌先
我了解多啲arm就覺得幕前嘅人出晒事
睇小薯茄個人開心好多
個B19格又臭把聲又嘈
你同我推佢出嚟做幕前
B19宜家冇咩做幕前bor
佢應該認錯人
B19唔係開live做監製先會出下聲講幾句野咩
其他片都好似甚少客串出鏡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞