Armchannel 小薯茄 網媒討論點評 (2)

1001 回覆
13 Like 10 Dislike
佢哋係靠廣告但係而家佢冇廣告
所以咪要靠Arm you buy
靠youtuber D 錢食左屎啦
真人好瘦
上年年宵同佢哋影相
睇啲人啲留言就好笑,明明睇又唔係睇得耐,啲嘢又知啲唔知啲,講到自己好似insider咁又話有不和又盛。人哋鳩噏搞笑定認真都未識分

話蝦叔live講自己17k又係搞笑。有腦都唔會public 講自己幾多人工啦,蝦條自己唔care都要留返幾分面畀Tommy啦

諗嚟諗去都盛唔起蝦條幾時live講過,之後有個comment話係Candy Wong嗰晚live。我先醒起嗰晚個topic係愛情定麵包,蝦條講嘅係佢以前一段因為自己收入唔高,自覺自己襯唔起人嘅經歷。如果提過17k嘅話應該係講呢段經歷嘅時候講
但係蝦叔個channel仲係得咁少人
真係要幫手CLSS
https://m.youtube.com/hatiugor
晨早應做嘅做咗
大家快啲支持 有良心嘅網媒都好值得同好需要大家支持
真心唔怕得罪講句,唔係蝦條,armchannal頂多三流頻道。同埋可唔可以唔好再中東淫佬同米媽一齊拍,佢地兩個演技都差到癡線,兩個泊埋一齊真係差上加差。
我都係近呢一年先睇啱Channel
亦都愛上左佢哋
其實佢哋嘅片都算好多元化 可能係當搵緊邊個type先係觀眾最受落

拍微電影如果冇sponsor 其實真係蝕住做 當省靚自己個招牌

香港嘅YouTube Channel係唔可以同澳門嘅比
澳門嘅Channel輕輕鬆鬆就可以拎到funding 你諗吓馬介休拍一次真係game出幾多支cam就知

對於香港嘅Channel大家真係要keep住CLSS
投入唔到淫佬成日扮型男 唔覺佢型
今晚armchannel開live
口和心不和
點擺而家先睇
個電話打得好尷尬😅😅
想睇
好似有人po過馬介休有政府免息借7位數字
另外再資助6位數字for買機
比清竟然有睇
其實啱channel d 人好似唔駛訓咁
有好野就睇
arm channel真係無以前咁好睇
真 以前日日一定睇
微電影 講旅行 肥仔食好西 呢d一定睇
而家就睇完topic揀黎睇

想蝦條哥拍
推比蝦條哥睇
肥仔話靠youtube得20k 依家冇廣告 收入真係得返armubuy 其實個個channel都係咁慘
一日一片幾萬views 應該唔止20k 咁小
佢啲搞笑劇情好鳩,特別係 roy + 柔柔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞