Armchannel 小薯茄 網媒討論點評 (2)

1001 回覆
13 Like 10 Dislike
靜音唱歌其實真係好難聽 次次見到波音live都唔會睇 反而如果係阿roy唱 有時都會聽下。arm channel 最愛蝦叔 特別係佢認真9up既時候。
逢係同metoo 扯上關係既女人都唔炒得。
如果唔係會比女權撚咬。
同埋隻癲雞會追擊間公司。
今次真係啱channel真係錯左太信員工既直播能力。
係喎你又啱
一陣拖呀肥仔落去話佢幫兇
呢個真 尋日我開要開住微辣live
再mute住睇armchsnnel首播chatroom

見到有人話入黎聽佢唱歌
我個下都黑人問號?
自肥真係好正 佢走左真係勁可惜 佢負責既片都好好睇我諗佢企係到爆粗已經好多人睇
你睇條臭4平時d 表現都冇可能甘心做幕後啦
唔比佢撈幕前佢九成掉信
反正佢恃住有佢家姐carry, 要搵路數唔難
Kate 姐身價應該好貴
肥仔依家請唔起啦
係咪收左信了
明眼一睇就個靜音自己想紅啦
睇下佢大大隻著埋啲衫,又佢日借啲意影下佢家姐
唱歌咁難聽都唱到7情上面
Live明明冇佢份都入去打呀波打到一齊live
佢真係唔借放過任何機會去比自己紅
但arm channel 好似係合約制 我諗佢應該冇咁快走 除非肥仔賠錢比佢走
佢係無乜觀眾緣
我覺得佢做幕後好過做幕前
其實佢之前整既綜藝節目都幾好睇 (可能我睇得少其他channel)
本身有無follow先...

啊波、西菲、Ban姐嗰啲都無follow到
其實唔係入嚟傾都唔知原來咁多人唔鍾意波音

平時片啲comment、啱傾媽媽都無見人講過,我想喺啱傾媽媽講又驚被人屌返轉頭
個阿波講D野仲有味仲嘔心
個樣仲要好淫
所以咪叫淫波囉
雖然靜音係柒
但係自肥其實都唔係好好笑
講粗口為講而講咁 態度又囂張
波音其實無乜火花
兩個加埋唔係太好笑
有時有d 放閃feel
直頭悶啦
View 數應該係咁多live 入面最底
中意banban真性情
有無人發覺3個坐低做interview
米媽係靠近蝦叔好多
身體成日有意冇意會痴落蝦叔度
貴圈真亂
Ban姐從講說話上好睇得出佢好成熟好識諗
真性情得黎唔會得罪人
就好似mean同真性情係一線之差
反觀返 靜音好明顯成個人都好閪好想紅
做youtube 從來我都覺得唔太關樣嘅事
真係好睇你個人出黎成個presentation係點
講得岩
Ban 姐都會爆粗同串鳩人
但唔會俾人乞人憎既感覺
次次佢加蝦條哥就好好笑好有追看性

同埋我覺得靜音係玩得比較無咁放同有包伏咁
個好勝心仲好似好強
其實有時係觀眾面前鳩下同放低下d 執著會好好多
終於有新廣告
Earnmore
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞