Armchannel 小薯茄 網媒討論點評 (2)

1001 回覆
13 Like 10 Dislike
上個POST好似話米媽有APPLY過
佢cap個comment係我打嘅
喺度搞風搞雨人格謀殺
係live度講事非又比唔出證據
逼到肥仔要咁樣道歉
還翻之前既armchannel比我地呀
我都係
特登用晒啲分身subscribe同like
想睇多啲luby!! 生完女少咗見到佢
生完仲正
其實係相反,根本唔應該拍太多性同愛情,呢類只會吸引到鹹濕仔去睇
其寶以arm channel既資源同人手可以拍唔同類型提材去吸納唔同層面觀眾
個subscribe人數同views數根本唔應該咁少
而且有d片為出而出咁,有個講養貓唔好棄養,呢d老生常談點會有人睇
唔理是非係點

以前大台d 老一輩藝人成日都講做live 係好難,所有野都要即時反應,執生,基本上冇咩容錯空間。

唔知佢地係咪太睇輕做live 呢樣野,好多時都好多問題,技術上又有,傾計上又有,一直都冇咩改善到。

除咗肥仔會做哂預備(+本身個人壓到場),同蝦條個人壓到場之外,其他人根本冇咩呢一種氣場。(中東佬有進步)

咁嘅情況下其他主持更應該要做足哂準備,真係認真度下會討論咩,點樣引入個話題,咩話題可以講深入d,咩嘢私人野唔講得唔好問等等,甚至寫個大綱流程跟住去。

好明顯今次冇咩度過就出街,我就唔信其他人(包括啊波)會咁on9知道咁爆料都俾佢講

做live講錯一句嘢真係隨時係咁先
上次佢同陳麗柔條片
芊蕙子畫到條眉成個王小虎咁
所以我從來睇LIVE都睇有冇肥仔同蝦叔先
無就真係對唔住都要講句,真係聽唔落
但睇返 每講關於性同愛情嘅片就真係受歡迎d 高view d
樓上都講過 近排最高view 嘅片係蝦叔 米媽 夫目前犯段片 有16 萬
其他片平均都係得4 萬

我覺得又好難怪佢地嘅
我都係
明明條片個夫目前犯都唔正宗
證明個標題吸引到人好緊要 就算唔正宗 啲咸濕仔見到個標題都扯左 佢地啲標題有時幾hea下
反而琴日Ah Gi條片好睇
條運動褲個長度都好正
阿冰真係夠黃
大軍
jackie條新片下面啲留言係咁話唔好蝦佢
jm9
我都記得blue有個Ig story話唔係公司既人
個靜音係fulltime? 之前見過佢喺whizoo出鏡
定係仲係stakk既時期 唉我都撈到亂晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞