Armchannel 小薯茄 網媒討論點評 (2)

1001 回覆
13 Like 10 Dislike
肥仔 頂住
其實兩個channel都黃到金
暫時睇Arm channel情況嚴峻啲
大家屌之餘俾多啲建議啦
gi真係好正
睇蝦叔條亂9咁影ah gi 真係搞到我都心癢癢
真心覺得佢哋成班玩小遊戲嗰啲綜藝勁好睇
七級豬,問答大會,行路去上水
仲有蝦叔拍拖/亂影/麻甩系列係勁好睇
反而啲飛鵝山之後啲短劇我好少再翻兜
飛鵝山真係好睇到痴線成個微型mcu咁
我直情冇諗過會1001到

見到Jackie cap左喺IG 開心

呢個時勢仲肯綁自己入1個網媒,Jackie真心好抵讚
呀波唔好再成日爆笑
同靜音鏡頭前耍花槍
同埋希望有多啲產品產品就經濟啲 學生都可以應付到
Btw阿波係咪就嚟要走唔記得喺Youtube 定係唔知ig好似講過阿波會走咁
60mins left
我係因為啱青奴有JACKIE份先開始睇
嗰陣ViuTV 廣告女皇先開始睇佢同埋最鐘意睇佢
呢個人完全完勝其他人

不過之前佢行龍翔道嗰條片有d鬆郁矇
條片唔係幾掂

大八婆

我咁講其實係想你好
想你有更多人支持你
越黎越多人睇你D片
唔想你個channel個先得幾千個views
知唔知呀
Arm channel最近最好笑係直播打算宣傳armubuy啲貨品,但係往往嘉賓都似係倒米個下好笑
睇黎近排都唔會見到點點上live
阿波之前(大約上年年尾定今年年頭)好似透露過自己喺arm channel轉左做freelance(唔知有冇記錯)
但佢宜家番工+拍拖撈到咁亂,番工時間長到好似full-time
唔知呀
今晚7點,留名有蝦條 Jackie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞