Armchannel 小薯茄 網媒討論點評 (2)

1001 回覆
13 Like 10 Dislike
加油arm channel

希望你地可以考慮下唔再一日一片,質素真係會跌
貴圈真亂呢啲間唔中講下係好笑
日日都自嘲貴圈真亂就係真心亂

可能無呢個可比性,但呢方面小薯茄呢班細過佢地既,的確係做得好好多
米媽玩game真係好撚賴皮
相反見Jackie就隨和得多
定位唔同姐
要有米媽係度咁樣鬥下嘴先過癮
btw 今日個live有d悶
我覺得係音部出左事 搞到冇乜心機睇🤦🏾‍♀️
七級豬嘅米媽
肥仔減肥嘅陳麗柔

呢兩條片我都覺得好撚賴皮

小薯茄平均年紀好似同arm channel 係差唔多
只不過小薯茄班人風格young
arm channel 成熟啲
同意
上個post咪有人話撞過佢地出街囉
我先睇返blue channel都有蝦條哥係度
未必一齊既 咪友達以上囉
有人話撞到佢地拖手
arm channel而家咁濕濟
呢個時候po埋啲嘢叫曬春咁
引人遐想又唔係有證據 事非又都咗
都唔知博咩

冇人想知阿
人地都沒話想你知
心情唔好up兩句都煩到你🧐?
咁你唔想知 咪唔好討論唔好睇
但你依家咁樣講一講咪又係引人討論

我唔明點解你會覺得佢博乜
一開始又係你哋個個係到問柔柔同roy係咪分咗手
依家回應返又話佢叫春又話佢扮嘢
咪臭係...明明柔柔分手、蝦叔同Blue拍拖呢啲全部係呢個post發酵出嚟

講到咁唔想知,咪unfollow人哋ig囉。人哋喺自己ig講自己嘢都唔得?依家揸支槍指住你要你follow?
之前呢度都夠吹到柔柔同Jackie不和

柔柔有好多anti
Arm channel啲新人嗰feel好唔襯個channel
戴眼鏡嗰個女仔還好,
最新嗰個好違和
其實我覺得小薯茄越做越好,小公司D片拍到咁高質,
感覺係好踏實咁去行每一步,同埋佢地D演員個個都有份觀眾緣,
即使唔喜歡佢地都好難去討厭市面上既KOL冇乜邊個風格可以做到
佢地既演員,加麗英入去係神來之筆..即刻多左好多COVER同D星合作,
加上佢地D同好多KOL關係好好..我覺得佢地唔錯
Armchannel 其實唔差,係麻麻地靜音同
埋麻麻地果個成日講粗口戴眼鏡果個男人,係咪叫波..?
咪話肥仔推晒零觀眾緣嘅人出嚟想點撚樣
知你個台賣低俗成人姐
但唔洗做幕前嘅人都咁臭格掛
依家LIVE 條女係新成員?
大家咪覆,留1001比我!~2300 開(3) post
隔離post踩過佢樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞