Armchannel 小薯茄 網媒討論點評 (2)

1001 回覆
13 Like 10 Dislike
肥仔同芊蕙子去烏克蘭嗰堆片其實好正
又有輕鬆旅行野睇下 又有講之前革命啲野
但views數都唔多

反而啲性同愛情既野好多人睇
eg米媽同Vectra模仿AV劇情嗰啲

真係好鐘意armchannel 唔想只係靠”貴圈真亂”4個字黎維持落去
其實做創作當然想乜都做,但無奈地view數係指標,我自己都係做相關嘅,有時歡眾口味真係好難講,而youtube有方程式推一d啱佢方程嘅片上推薦首頁,所以只有盡做,真係好講條片命水好唔好
其實蝦叔同米媽唔襯
無必要特別再扮螢幕情侶
Armchannel
收收皮唔該
唔好再扮野啦
打手食屎啦

小薯茄就唔同
佢哋啲冤家式鬥嘴好撚好笑
佢果啲搞笑劇場好劣喎,Melody 和 Vectra 果啲AV片都好悶
呢個我好早都有係youtube留言講過,話自肥d粗口過火左,講太多會影響條片觀感
但兩者取其輕
靜音做更多柒野
同埋感覺上自肥 比起一開始有好轉到
有圖未
其實佢地明顯無扮啦!你見米媽片全部都係Vectra就知啦!
最近個條因要搵多個人才有蝦叔出現....
ban姐果種比較似朋友之間果種抽水互屌,而且唔係為抽而抽
反而另一個就明顯無野搵野黎講
所以ban姐係影片出黎既效果係自然,而另一個就麻麻地

未入呢個post之前已經想講第一眼覺得呢個係閪女人,但果陣廢事喺留言講,好似搞串個party咁

就算拋開波音組合唔講
其實老班底係明顯有火花好多
我諗鍾意睇armchannel既人都係鍾意睇舊班底而留底

好似隔離微辣咁,知道邊個views數高就盡量安排佢出多d咁
雖然我都知armchannel唔淨止youtube工作,但個人希望可以睇多少少舊班底出現
點解星期日唔俾呀呆做LIVE唱下歌
要轉咗做波音747?
想芊惠媽出多啲鏡
Arm channel 舊班底單拖講野片其實真係幾好睇
尤其蝦叔
完全因為蝦叔先keep住follow
見過蝦條真人,其實幾型幾靚仔
追po咁耐 講哂咁多channel嘅人 得蝦叔零負評蝦叔值得更紅
蝦叔係armchannel真台柱

佢同ban姐啲片
其實舊班底全部都好好,可惜係前線換血換左幾個瘀血
睇返蝦條同阿blue ig 同 facebook,
我覺得佢地真係好似拍緊拖。

好多時阿blue post 嗰d相,d留言問係唔係蝦條影,阿blue都會like。

最近蝦條嗰條新嘅餅乾廣告片,阿blue真頭比埋心心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞