Armchannel 小薯茄 網媒討論點評 (2)

1001 回覆
13 Like 10 Dislike
係咪跳舞嗰晚?係嘅話阿波都有入live㗎喎
以佢性格點點會呀
似係勁諷刺咁話比佢聽:我read撚左啦!
佢心諗 我條女係要做鳩你啊
吹咩!
支持波音一齊收皮
今晚個live不了
Vincent 出po撐啊波 睇嚟佢真係無問題喎
會唔會太天真呀Vincent
個日live 呀波幾興奮呀係個chatroom
佢直情想做死Vincent咁

我只可以話愛情真係令人盲撚左
呀波以前有幾好我唔知,
但係佢揀得靜音做女朋友仲要煽風點火唔慌好得去邊!
Agree

如果覺得旁人唔好亂咁屌 就唔該唔好拎出嚟講

拎得出黎講 觀眾就有權評論

講真 我哋觀眾捧得起你地 都會有能力拉返你哋落嚟
依兩條友鬼有人捧過咩
靜音:等我大大聲同人講我唔出聲先
Vincent 出po撐啊波 睇嚟佢真係無問題喎
會唔會太天真呀Vincent
個日live 呀波幾興奮呀係個chatroom
佢直情想做死Vincent咁

我只可以話愛情真係令人盲撚左
呀波以前有幾好我唔知,
但係佢揀得靜音做女朋友仲要煽風點火唔慌好得去邊!
Agree

如果覺得旁人唔好亂咁屌 就唔該唔好拎出嚟講

拎得出黎講 觀眾就有權評論

講真 我哋觀眾捧得起你地 都會有能力拉返你哋落嚟

做乜9 你以為自己邊個
果排反達果期又係成日聽過呢D說話, 結果...

利申 冇FOLLOW呢單野, 不過見到你講呢句野忍唔住覆
即係我意思係話如果啱Channel不了了之嘅話
如果件事咁都可以不了了之 佢哋第日啲管理仲邊有公信力啊
仲會唔會有咁多人撐呀
當事人自肥ig都話算啦已經解決咗 大家都唔使咁樣逼死arm channel又話咩要炒人,要公開道歉嗰啲嘢 但係都覺交代下係好啲 不過內部解決都好嘅 各有各好啦無論佢哋做邊個決定我都會繼續支持
其實取消左今晚波音747 個錄播交代返件事仲好
望住靜音都會諗返起佢地點講自肥
道歉又好 解釋返清楚件事又好
都起碼還靜音同自肥一個交待
總好過件事不了了之
好撚痴線 人地當事人都話無嘢都可以繼續作故仔
等分手
肥仔拿撚拿臨炒鳩左果pair 煩鳩情侶啦
平時做節目開live 拎曬上檯曬都算
仲要兩個一擔擔開live 係度開曬名講人壞話口沒遮攔
係度鬥消費d 前員工,大佬話曬都共事過, 好似殺父犯人咁次次開live 講
同佢地做同事真係慘過成十舊屎
同事一場仲要次次開live 比佢地咁樣擺上檯開曬全名講
佢地係咪意識唔到個channel 有好多人睇
仲要 d live 全部留底冇限會員
o 碌撚咩
呢條撚樣睇佢幾次live, 講親d ex 都開曬名講阿田
有次仲無啦啦打比阿田,搞到人地女仔勁尷尬
其實大家都係想件事得解決得好好睇睇啫。

試諗下如果今次無澄清件事,第時事主轉工時,間公司話「喂我聽講你喺前公司騷擾過女同事喎…唔好意思,可能你未必咁適合我哋公司…」
到時原片又無咗,又無人出嚟澄清同道歉(除咗被砌生豬肉嘅事主本人),到時真係水洗都唔清,死無對證,最後受害嘅都係事主自己咋…

我諗大家原意都為自肥好,而唔係話想搞死間公司或者搞埋Arm Channel其他人…為咗自肥將來搵工有個保障,其實公開道歉真係基本嚟
尋日取消應該因為510旺角恐襲姐
清楚交代返其實對Arm Channel 都有好處
起碼俾返d信心廣告客戶同觀眾,公司管理係正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞