Armchannel 小薯茄 網媒討論點評 (2)

1001 回覆
13 Like 10 Dislike
有波又冇波甘
柔柔自從做左人地女朋友之後就無甘正
咁宜家又正番
有冇人覺得有jackie做大頭嘅thumbnail都影到jackie有啲衰
我都覺,jackie 靜態(相) 同 動態(片) 好似直頭兩個人
睇片覺得gfable,可能仲有把聲既關係
有啲想cap呢個回覆俾蝦叔
等佢又拍返集俾jackie
jackie係arm channel最靚架
肥仔story,@ Jackie,最後竟然見到

我覺得咋
佢地拍其實冇乜野嘅
節目唔係悶
係出鏡把聲有啲啲嘈姐
肥仔特登咁影埋
可能都意味咗話俾你地聽
搞掂咗㗎喇 冇事 咪jer喇咁多位大佬
做翻幕後算
呢個故事教訓肥仔呢兩件都係唔適合出鏡
做節目講咸濕嘢又唔好笑
有時真係做多咗驚死人哋唔知佢哋拍拖
完全唔得大體
好撚中point
小薯茄連eric kwok都請到
肥仔有三十歲?
冇必要比由頭到尾個channal 成功都係靠肥仔同其他人嘅熱誠
唔撚係掛,咁後生
hktvmall都700先免運費啦,都係比多個選擇大家揀姐,既然你去開aeon買咪繼續係aeon買囉一嚟就話人食人血饅頭,比啲證據嚟睇下

利申:armchannel打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞