Armchannel 小薯茄 網媒討論點評 (2)

1001 回覆
13 Like 10 Dislike
呢集完美展現Arm channel嘅痴線特性好撚精彩 如果再拍一定hit rate重返巔峰主題都幫你諗埋 就用上個po嘅內容
https://youtu.be/GxAkgeCilgw
又減
其實未f c係好多人講 跟住又係啲片都睇得出好似又真係不和睇吓個人信唔信姐至於咩事唔清楚
波勁搞笑喎,自肥走左已經好唔捨得
如果波走埋真係唔知點算
雖然佢揸機多 但佢成日都爆肚勁好笑
好似假如我們在一起無啦啦話呀呆嗰度有嘢突左出嚟
仲要養埋老婆同個囡
我記得啊
200k QnA呀係
蝦叔真係好識搞氣氛
d尷尬位喺適當時候出嚟緩和
好似200k入面有人問luby係咪唔鐘意Jackie嗰度又係
luby離題佢會拉返luby去返條問題度但會搞吓gag
影嘢又靚又識flirt女
係衰在矮左d細粒咗d
好想比佢溝

利申:直男
我諗結咗?女都好似一歲啦可能冇擺酒
係真係矮左d,得16x....
咁你又太睇少arm channel 佢地收費真係唔平 唔係講緊平時要拍片諗橋去sell果d廣告
蝦叔同米露迪好襯
轉自芊蕙子fb,好熱血好有信念好值得支持!

———————————————-
話說,有一日肥仔話,其實如果仲有廣告商敢搵你,你真係好好彩,試問有邊一個廣告商,敢搵一個去過烏克蘭講革命既女仔賣廣告。

我明,尤其是我本身自己做marketing 加background 仲要係PR ,我更加明🤗

唔好彩嘅係,因為我有自己本身做marketing &PR嘅專業,就算做唔成KOL,都可以自給自足。當然,有得做幕前,我依然會繼續~

不過結論喺:5毛朋友/粉紅們,我還是會繼續CLS 我睇嘅新聞、平台同文篇。sor sor sor sor9ly ☺️

Hey,life is political, not because the world cares about how you feel, but because the world reacts to what you do .

當然唔係我講,洗唔洗我介紹你今日我睇咗咩書🤗

#歡迎繼續DM
————————————————
究竟armchannel幾時會幫ah gi拍套微電影
😙😙
邊間
你講個d全部都有蝦叔d綜藝好多時都係蝦叔ban姐carry
總之蝦叔+Ban姐呢個組合一定會睇
去旅行又好 試食又好 做實驗又好
都好好睇好好笑支持支持
蝦叔真係至正
把口好撚掂
尼泊爾vlog反思人生勁高質
尼泊爾vlog 真係好撚高質.最近條反思片都屈曬機
不過淨係睇arm channel 最多人睇果十條片蝦叔佔幾多條都知佢係台柱
明顯幕前幕後都高一班
無LA
蝦叔一定台柱
自己單拖搞YOUTUBE可能仲揾得多過ARMCHANNEL
覺得jackie飛鵝山個陣個look正好多
依家好頹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞