Armchannel 小薯茄 網媒討論點評 (2)

1001 回覆
13 Like 10 Dislike
好認同
事情發生左就要解決
下架集片大家都冇事發生過咁同政府有咩分別
希望肥仔可以好好處理呢件事
如果真係會太失望
Btw搞成咁 靜音要幫佢家姐講野嘅話都冇曬說服力

不解釋。如果佢有道歉vlog,相信好難接受話係自己一時口快快 / 未諗清楚就講。

如果將靜音講嘅說話180°扭轉就係真話,咁所有事情就即刻變得合理曬
作為一個公眾人物嘅親人 講啲咁嘅嘢
都真係幾唔成熟
之前幫佢家姐講嘅嘢真係冇晒說服力
啱呀!
佢係live度仲要講左好幾次:都話唔想講架啦,你地又迫我~
明明係靜音一早係live前已決定live嘅題目係爆料
一早預好左內容,又何來迫

同埋我反而好奇armchannel冇討論過大家嘅live內容就直接出街?
定係因為同事間有信任所以live嘅內容都唔洗審核/double check就比佢咁直出街?
今日Gi + 細奶奶都幾好

始終冇高峰時咁好睇

🦐 + kate姐真係冇撚敵

肥仔+ 細奶奶默契又係滿分 正到不得了

後尾加咗Judy 都好ok

係靜音同阿波真係好唔討好
真係枉肥仔仲大拿拿千幾銀買個mon送俾佢
跟住用個mon黎直播鳩噏闖禍
應該會出片
成crew人坐底
幫事主澄清冇性騷擾咁

打圓場話有時講者無意聽者有心
但Vincent唔係d咁既人
雖然成日大聲爆粗,但都會尊重女性
其他女仔又講話唔覺得有受過騷擾之類云云
坦白講 佢第一條係arm channel 出左首supper 嘅醒未 我已經對佢冇乜好感 樣又唔係靚 睇睇下算係習慣左 但呢件事開始對佢反左感。。。
補充多少少 記得星期五芊惠子 IG live 有講過話睇好自肥 證明其實可能arm channel 啲舊人偏向麻麻地靜音 但又要扮冇乜野
又嚟不和?
性格冇人鍾意其實係咁
似係佢地成日剪到遲到直接出街
btw靜音阿波收返起一排先啦
樣貌性格各樣都係 觀眾又唔係識你真人 接受你真係唔係必然
觀眾緣真係莫強求 唔想一句做自己就講晒
你見ban姐都唔係行kol model路線
但啲人真係鍾意佢因為佢好笑 唔係純粹出於道德同情呀嘛
睇唔到了
睇死佢都係d西港女,乜都錯不在佢
頂你睇左啱青奴兩三年,係得佢又嘈又引戰L
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞