Armchannel 小薯茄 網媒討論點評 (2)

1001 回覆
13 Like 10 Dislike
直播最後西非都R撚哂頭
跟住說教形式去打完場 個靜音又好似無咩聽入耳
個阿波又喺到搧風點火 叫靜音咩講白d又咩俾例子
硬係要將件事推去不可收拾嘅地步
Arm channel真係俾依兩條友累鳩死
支持你地有證據就拎出黎 叫埋受害者出黎
唔好單方面抹黑 真係好撚核突
最好可以鞭到我屍 如果唔係依兩條友嘅片一定抵制
在下跟機!

依兩條友真係戇鳩鳩 完全係唔成熟的表現
原來Youtube觀眾一直都係先知,用四隻字嚟形容ArmChannel —> 貴圈真亂
聽晚仲有波音747
垃圾環節
所以我星期六,日嘅live都唔會睇

一至四就實支持 星期五都要考慮吓 星期五成日消費呀田都唔知做乜鳩
星期五悶到仆街,本身組合已經無咩化學作用,個垃圾遊戲玩咁耐又唔轉...啲答案真係純鳩噏無營養又唔好笑

上星期五請Luby做嘉賓多啲傾偈反而仲好睇。希望啱Channel可以襯呢件事整理吓啊波同靜音呢兩條友
呢件未發生之前已經好唔鍾意靜音
成日都女神姿態咁走出黎學佢家姐著啲露膊頭嘅衫
其實佢個樣已經好唔得,身材又大隻已經好趕客
仲要比埋佢玩直播唱歌 大佬!真係好恐怖好難聽
平時有意無意都講自己做得野,又成日覺得自己好靚好唱得

尋日睇完直播都o晒咀
點解可以連例子/咩形式都冇講就謀殺人格
你比少少形容都好呀!乜撚都冇呀係

如果呢件事唔好好解決真係好難支持落去
唔想日日睇呢條女同佢條仔係到打飛機咁

見到有ching提到靜音搞到armchannel好是非
我都好認同,尤其佢轉左做幕前之後
成件事真係好差

Lm等睇靜音收皮
啱先睇返個live
靜音話vincent一開始乜都唔識 “我地幫左佢好多”
想問vincent唔係做得耐過佢咩?
佢係咪覺得自己好撚勁

就算自肥真係乜撚都唔識 佢使唔使咁樣講出嚟 每個人都唔係一出世就乜7都識啦 況且我真係唔想自肥乜撚都唔識

仲有佢話唔明點解自肥有得拍微電影 我心諗佢都戇撚鳩 佢估佢自己真係老細咁款 人哋拍唔拍都唔到佢話事啦
*信
已經del咗個live
希望有人backup
咁快手 我幾個字前仲睇緊
Arm channel今次點都要回應呢件事,唔好諗住不了了之
Vincent ig都講左
話已經得到交代
唔好再討論

詳情睇佢ig story
似係想不了了之
可能聽日靜音出道歉片呢
自肥都講到咁就算啦靜音今次應該都收皮啦
不了
冇好好嘅解釋 啱Channel觀眾真係會冇咁d
加上有靜音嘅片一定負皮
我覺得係
其實自肥都講咗算啦 同埋靜音應該會出道歉片 如果佢唔想收皮唔使逼到啱channel好盡
我覺得下架個live係啱嘅 冇理由放喺到繼續抹黑vincent 但件事已經發生左同發酵左 而且係公開咁發生 唔回應其實仲衰始終件事係涉及嚴重嘅指控
知係好難回應同處理 只係一直支持armchannel 唔希望因為不了了之件事而令成件事更worse同影響成間公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞