Armchannel 小薯茄 網媒討論點評 (2)

1001 回覆
13 Like 10 Dislike
*許靖欣
我都係轉pin比更多人睇到互相交流意見,想cm不妨覆我個pin
怒屌自肥
唔止屌佢人格, 屌埋佢做野唔撚掂, 佢執到咁
唔理解。
如果自肥真係搞到咁大鑊,當時無理由公司其他人唔知情同埋唔出聲。
但係上星期佢IG Live班舊同事都入晒去睇、重同佢有講有笑,甚至連Ban姐都有幫佢口嘅時候,
許靜音唔提出任何證據就咁樣指控自肥令人覺得好奇怪喎⋯
而且樓上都有人講,許靜音一方面人格謀殺自肥、另一方面又喺2019年尾條片同自肥道歉,如果真係被騷擾,我係當時人嘅話係連佢個名都唔會想提囉⋯

唔知大家記唔記得上個月嘅「屌唔撚係想食你呀」事件呢
香港人就最鍾意睇呢啲花邊新聞
邊個係家姐?
所以性別不平等喺當今社會仍然係一個為人詬病嘅地方,起碼呢個係一個例子
男人講嘢唔會有人聽,責任所在;女人必然係受害者,誠實可靠,受到社會普遍信任
香港如是,台灣復如是
所謂光復香港,政治係其中一個面向,政治以外好多唔公義嘅事仍然喺我地身邊發生緊
我諗係微辣
咪就係 完全唔知想點
唔係波仔家姐咩?
蝦叔新嗰條廣告片好靚仔。d戲又好左
佢條仔果個乜春阿波都係成日LIVE係度講阿田
仲要成日打比人打騷擾佢,又開住LIVE同觀眾SHARE D 人地既壞話
兩個一齊咪極品囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞