True Wireless 真無線耳機討論 (40)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
邊隻型號?
Noble Audio既FALCON
mtw2睇reddit似乎唔係好得
ANC有white noise, 又無左aptx ll
用shure BT-2?
音質如何? 有冇delay, 斷之類?
隻535擺到就發霉
唔該
去試下先
我嗰條係bt1
用左1年都好好
點都一定冇用3.5推得咁好聲
但可以接受
如果手機擺入手袋有機會有少少斷
我多數都拎係手所以冇乜嘢
delay唔覺有 應該正常人都唔會分到

主要係因為我好似個耳機燒撚左單元
有一邊細聲左
上年2月先買
但係而家唔喺香港
搵唔到個盒唔記得咗佢係一年定兩年保養
所以想買住真無線頂下先

大家點睇最新呢隻shure sonic
之前有315拎泥配反
應該可以激活番隻315 變做true wireless

定買anker liberty 2pro 好
anker liberty 2pro算啦,雖然大陸嘢
唔鐘意個外型,BTW thx
係咪又多一個media講錯呢隻有anc ?
the club 100pt + 1k 有75t 好吸引
但想等佢有75t active
有冇人聽過buttons air?
用緊sabbat好正 性價比高
想訂,依間未買過,ching 依間信得過?
我都未買過,係咁岩睇到佢話4月中有貨先POST 出黎,應該搵番SENNHEISER 經銷商 安全D
有嘅話佢應該會一早list出嚟
點解打文都要帶個抗噪去講?明明無都要高「抗噪」
我見到篇篇文啲內容都差唔多 我估佢哋都係互相copy
師兄們想問下我用緊jabra 75t 本身個耳膠有d硬 諗緊換spinfit cp360 但唔知岩唔岩用?
或者有冇第二d推介
真係好唔pro 做下資料搜集都懶
你聽過其他嗰啲就唔會咁講
得罪講句 支那電子垃圾
但有啲款好似幾靚嘅
有無人幫到我?N6pro xm3 mw07 go邊對整體平均啲,音質、連線穩定、通話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞