True Wireless 真無線耳機討論 (40)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
iphone 11 用緊buds+,一入商場基本lag到聽吾到
細鋪不嬲咁
低B一問

true wireless earbud可唔可以connect PS4同人打機時傾偈㗎?
冇PS4不過有藍牙就得
吾你老母
用緊Buds+
我覺得個delay已經非常少
普通睇戲應該唔會覺

我用啲drum cover片去測試
你會感覺到係delay咗
但起碼唔會明顯地聲畫分離
iPhone個藍牙咁廢我覺得好可以接受了
本身用緊se535但藍芽線駁手機
想轉true wireless 諗緊airpods pro
但追咗少少po airpods pro好似音質俾人屌到仆街
anker好似幾多人話音質收音都好?
我最緊要收音 同戴得舒服(耳仔細)
定買返airpods pro算 (全部野蘋果
btw加多個nural n6 pro
有冇人用iphone連 個收音得唔得
唔得

就連Sony自家品牌嘅XM3都唔得

要PS4指定嘅耳機先得,或者插Adaptor
唔得,耳仔細嘅話可以試下75t
75t收音 一般貨色渣話 未親自戴過,但印象中睇demo好似好普通
你有無試過換第二對跟住行同樣嘅商場試下? Iphone嘅藍芽
未親耳聽過好難答你 只能講中意重bass嘅唔好揀buds+
唔覺,用左一星期,無論地鐵/商場,單隻/兩隻,通話同聽歌暫時都冇問題
用緊iphone 8+

Btw吾你老母
iphone 唔用airpods 真係中焦
係price 見到Airpods行貨賣$900,信唔信得過
有邊隻重bass推介
budget $1k~$1.5k左右
試過sony wf1000xm3
d音質好似好普通,同我用緊cheap雞sudio tolv R差唔多,noise cancellation又好似唔係好明顯,係咪部demo機有問題
Jabra 75t
其次就Anker liberty 2 pro
最後就Sennheiser mtw 2
我都覺好易有干擾lag既情況(可能我iphone) 同埋無哂聽歌d 距離感 音場好窄 同環境聲會收哂d 風聲 基本上室外一定唔會開 利申已經賣左
邊到有多d款可以試機
想更新對75t,係咁話更新失敗又冇寫點解
有冇人都係咁
唔係啦,收得幾好
利申用家
要adapter
我買個隻平時好正常, 傾計要轉call mode聲會差左
$1000 budget, 有幾款想揀,邊款好?用緊Iphone
Xround Versa (有aptx)
Amazon Echo Buds (有Active Noise Reduction)
Apple Airpods
falcon呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞