True Wireless 真無線耳機討論 (40)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
矛,唔打機唔睇片
開電話三寶 LIHKG REDDIT TWITTER
都多謝你先

依家武肺咁試耳機會唔會出事
Latency無要求咁多啲選擇嘅,起碼唔洗限死airpods
武肺度問佢攞/自備alcohol pad咪得
大家點睇,雖然係支那野
係咪就算 AirPods Pro 個ANC 減弱咗都仲好過其他牌子?
price.com好似話有走電情況
https://youtu.be/OMu29qz8XeY
低頻屌打,但1k hz(mid mid)打後降噪豆贏
支那野就已經不了
有冇巴打有用過Bonnaire mx-930
見人介紹好似幾好
想換藍芽用來睇片同通話
淨係個盒已經柒到不堪入目同埋我試完之後係覺得吹大咗唔少嘅,同一個價位有更好嘅選擇
想問下聽歌 要 bass勁d 同 睇netflix youtube 無咩delay
(iphone)

筆直 500

另一隻筆值 1500

有咩推介?
同價位有咩推介
本身係佢同pamu slide mini
曾經用過依個牌子嘅有線藍牙耳機,走電問題非常嚴重
支那野係差啲
我記得我嗰陣睇對mx-930嗰陣都成七百。以通話行先,七百可以收對Buds+了不過唔知mx-930仲係咪賣緊呢個價位。

仲有Jlab嘅Air Exclusive都唔差,又係六七百咁上下。Sudio Fem,一對通話質素同音質都唔錯嘅耳機,而家已經好似六百蚊有找

用Pamu Slide mini做起點嘅話,三四百倒不如買Sabbat E12U,雖然大陸嘢,不過同價位冇得輸。
比你地搞到我唔知買 E8 3.0定 MTW2 好
係咪開 anc 先有問題?
純粹想知呢個問題對我黎講有無影響
因為 anc 對我可有可無
(我 assume 佢物理隔音唔會太垃圾)
我部機支援 aptx HD, 係咪就自動支援埋 aptx
其實可能係我個隻壞啫
唔開ANC咩事都冇
想聽人聲有無邊隻推薦

原本想買mtw2但見大家對人聲既review麻麻

本身用開campfire Orion,都幾鍾意啲聲
係,向下兼容
有冇巴打有用Motorola對VerveBuds?

Mac機用唔到佢個Mic
一入Sound Preferences -> Input
個Sound Preferences仲Freeze埋

有冇人都係咁?
定淨係我係咁?
想問MTW2星際有未
埃瘋得aac咩耳機都垃圾聲
唔駛買貴野
屌那星e8 3.0 個盒差唔到電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞