True Wireless 真無線耳機討論 (40)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
而家唔ship
又遲左成個月 唔amazon啦
諗住有第1水, 香港好快有既, 等
睇左幾日香港都冇消息, 再睇下森林
5月2有現貨, 第2日4月30有現貨, 第3日4月28有現貨,
第4日好似25號直頭話有現貨

早排問過人話本身係4月尾有貨, 之後再DELAY左到5月頭

新登記選民截止日期:2020年5月2日
https://hk2020.vote/

圖片來源:#35432 速食保濟丸 @LIHKG
https://lih.kg/1990059

Google Pixel Buds 2代出左啦
想問一下,依家買B&O E8 2.0會唔會on9左,因為朋友攞到折,$18xx 就買到行貨
都係寫預訂之嘛
MK、SSP有邊間多耳機賣、評論合理?
買左MTW幾好聲都無用
唔fit耳仔戴得唔舒服, 可以點搞
好難戴定點??
冇active noise cancelling 不了
又唔係好聲過人,續航又得5hr,仲要無anc無ambient mode,又唔支援iphone,仲夠膽賣1.4k pixel系列電子垃圾真係名不虛傳
1代, 我諗我用2都係咁
因為以前se215都會, 買之前唔記得左
放左佢算
巴打係有耳型嘅都唔岩用
用三節膠反而無問題
追晒POST, 好似都係無一對高質既耳機咁
想要隔音好,靚聲聽EDM, 無BUDGET 上限
見到曙光
訂就不嬲有得訂, 不過睇落真係死心等5月頭..
係比上一代細隻啲

10年後有機會有
聽edm買Anker liberty 2 pro / Jabra 75t active,bass轟到你聾
好撚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞