True Wireless 真無線耳機討論 (40)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
對得住個價錢?有d想衝了
都可以嘅
我自己鐘意人聲貼,試過75t 得bass 勁,試埋mw07plus 人聲後過樂器,所以買咗n6pro,但係mw07plus 都好好
感覺呢到既falcon用家唔知月前已經有得升級firmware,出左EQ APP有得調
係 但想等佢有active
千二蚊仲要有ANC,咁抵屌,係咪真
追post見到日本beta就升左 好似升左好耐
香港比台灣日本嗰邊貴兩三百
見到都覺得燥
LM
有無人有留意sol republic air +?
https://www.facebook.com/ECTHK/posts/3007415642641856?redirect=false

依個比較清晰, 20000後好似要用android更新 先用到EQ
用得用EQ爽好多
諗緊b&o e8 3.0好定mtw2
北歐設計個質感真係太正
學陳甯話齋
買塊b&o充電板返嚟襯傢俬
真係久唔久就有人走出來問pamu slide大家覺得點
重好似次次問法一樣
香港宜家賣幾錢 台灣賣4990 折合1300港紙左右
香港1590
我隻falcon 係個case拎出黎唔可以自動連線,要禁一下multifunction制先連到
有無人都係咁?
想問n6pro啲bass會唔會話好弱?
睇左好耐重心大心細緊
以前用65t active 嗰陣幾滿意
舒服又穩,通話又唔錯,個人覺得音質接受同埋我都鍾意重少少bass
但唔見左好心痛
諗過入75t但貴左好多,評價比較之下又好似連接冇咁穩定,又未解決收得套多環境音兄通話問題
如果想係,通話,戴得穩同音質(最好bass有一定表現)攞好平衡
75t active, falcon, n6pro, bud+
邊個好啲呀?
或者仲有冇其他推介
前兩日入左對buds+﹐但唔知點解右邊跌電硬係多過左邊﹐差唔多有10%左右
明明兩隻係一齊用既﹐buds+亦無話邊邊係主耳機﹐第一次用藍牙耳機﹐唔係好明咁其實係咪正常架?
想問其他用buds+既人有無LEE個問題??
THX!
咁吊鬼
我見陳寗好高評價喎B&O3
The Club 已經有75t active
100分+1305
今晚狗衝 希望仲有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞