True Wireless 真無線耳機討論 (40)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
我用緊
0低音咁濟
高音我覺得ok

不過自動on/off 功能壞壞地
係咪人聲比較出
出咗
不過唔係香港

想問下個case大唔大
放褲袋會唔會好大舊?
真係要睇你着重啲乜嘢多啲
同埋其實真係要去試戴
因為n6pro話就話大嚿,做其實嗰舊野係突出黎嘅落耳仔入面嗰舊嘢其實唔大
街賣108
有興趣?
應該就無啦
首先要睇你褲袋幾大
如果淨係放個盒都Ok嘅
條片講5月出?
另外佢帶完睇落好似好大舊咁既
德國耳機品牌 Sennheiser 的首款全無線耳機 MOMENTUM True Wireless,採用了品牌多年來的耳機聲學技術,是眾多全無線耳機中,音色表現獲得一致好評的型號。再接再厲,廠方預計將於 5 月份推出二代型號 MOMENTUM True Wireless 2,外形設計相同,除原來的黑銀襯色外,再追加白銀襯色機身。新一代機身體積更小巧,並且植入主動式降噪功能(ANC),令聲音表現更純淨清晰。預計售價為 36,300 日圓,折合約 $2,565 港元。

https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/2602022/%E3%80%90%E4%B8%BB%E5%8B%95%E9%99%8D%E5%99%AA%E5%8A%A0%E6%8C%81%E3%80%91Sennheiser%20MOMENTUM%20True%20Wireless%202%20%E5%85%A8%E7%84%A1%E7%B7%9A%E8%80%B3%E6%A9%9F%205%20%E6%9C%88%E6%8E%A8%E5%87%BA
帶上耳仔大唔大舊?睇片好似好大舊咁
可以影側面黎參考下?
我寧可cks5tw
背景有冇white noise?
本身決定買 E8 (試聽過2代)
但 Sennheiser d 聲我都岩
好難揀
完全唔理音質,最勁anc係咪得AirPod Pro
Mtw1 同 Mtw2同一個單元
所以啲聲係無(大)分別嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞