True Wireless 真無線耳機討論 (40)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless 各位覺得點,第一次諗買大耳牛,比啲意見
要降噪 Sony / Bose
要音質咪Senny
不過momentum 3好似都比較重同埋易焗汗
Lm
仲有冇earphone唔係支那造
想戴住沖涼 有邊隻推介?
基本上有普通防水就ok,我自己用過air-x/jabra elite sport/75t
咪咁癲線啦 開喇叭/聽少陣
有梘液 洗頭水 蒸氣 防唔到100%
可能佢想戴著打
聽少陣洗死咩,又蒸氣又detergent,你粒耳機係water resistance 唔係water + steam proof呀
介紹d wireless buds for swimming個d應該岩佢
Sony nwws623 jbl endurance di e 個d應該無問題
岩岩試完隻sony xm3
幾正幾舒服
我淨係想沖涼聽 平時唔想聽
咁你擺個speaker係bathroom仲好啦
比人屌好嘈
Price.com MTW 一代做$1299,payme好似減多$100
有無ching
唔知你地手機內置音效嗰邊有無得調教除左Dolby atmos以外嘅效果,我發現我部三星手機sound assistant入面原來息左Dolby atmos有得開翻concert hall效果,開完音場無咁窄 之前vocal同instrument逼埋一齊,而家有翻距離感
認真 有無巴打有平靚正嘅speaker推介? 想放入廁所沖涼聽
https://www.amazon.co.jp/-/en/dp/B07SJRR91W

連運費都係港紙400蚊
堅好聲又ipx7
tribit仲有隻平d 280左右連運費

呢條片有比較sony xb21/ jbl flip 4/ tribit
https://youtu.be/wtUCJOa0bhA
我係4月頭買左 堅抵玩
謝謝巴打
二代行貨又未見街,好多review 都話一二代音質一樣,依家平到咁攪到我都有D心郁郁
手機support Dolby Atmos
我見有人二手放500
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞