True Wireless 真無線耳機討論 (40)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
我仲心諗Buds+放200
ANKER Sondcore Liberty 2 Pro 買耳綿應該買邊隻? tx500?
唔該晒,因為我就係睇左好及發覺啲評價落差都幾大,我諗我會去聽n6pro 同75t 2揀1
頂the club 已經售罄左
各位巴打救命個melomaina 1唔知發生咩事
有次係case開佢出黎就係咁 個case滿電 亦係事發後兩粒電機連case叉左幾日電 reset過都無用
左邊就係有問題果粒 耳機唔係無燈 但出d光好暗 連唔到藍牙 同右邊正常果粒對比 有白燈 亦都連到藍牙

但佢呢隻又唔係說明書上面reset果隻藍燈 上佢官網又搵唔到個答案好奇怪
求各位高手救下小弟
而家 bud+ 係咪舖頭水貨都係 $780?

如果係好過修又成日搭唔到時候
想買返對Soundstage 闊嘅Wireless
應該入Senn MW3 定係等 Senn MTW2?
主要想用黎睇戲
又等幾日
睇價錢.com
不過好多都得白
蘇寧買AirPods Pro 1600蚊到 但保養係唔係跟翻Apple?
試之麻,去衛訊試囉,試埋mw07plus
未過保養就攞去整啦 佢直接換過隻新嘅俾你
想買返對Soundstage 闊同深嘅Wireless
應該入Senn MW3 定係等 Senn MTW2?
主要想用黎睇戲
追左一陣po 想問用緊iPhone 主要想係出街同搭車個陣聽歌用 聽開pop music 應該揀n6 pro定falcon?定係可以等埋mtw2?

自己戴開active 65T 都好舒服
今代active 75t更舒服
有budget梗係mtw2啦
頭戴式應該好過入耳
所以MW3
Mtw2想等埋其他入手巴打睇法 如果就咁n6pro同falcon比邊個會好d?
https://youtu.be/pFOv4IQAtJ4

呢段片正正係介紹n6pro同falcon 可以參考下
入面啲comment cls
呢條女都有人吹奏
點都好過另外嗰條
https://youtu.be/7G6dcPc1_oA
韓仔嘅評測,有英文sub
我覺得佢評得好過大部分鬼佬,測得好到位,岩曬我呢啲唔中意hearsay嘅人
唔該巴打 睇完條片感覺好似falcon比較岩我 n6pro好似聽抒情歌個類會好啲咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞