True Wireless 真無線耳機討論 (40)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
巴打講既75T黑係全黑定鈦黑(灰黑)

this
mw07plus同mtw2邊對好?
mtw1啲電真係好唔掂,齋聽歌3個鐘都好忟水
原來75T已經出左全黑 官網都未有 雖然金色都係街賣左一段時間官網先開賣 咁睇黎75T其他色都應該快有 傳聞5月會出
btw 巴打係邊見到架
沙田百老匯隔離間techlife
我叫佢揾65t active black 個時,佢開櫃比我到,但又唔掛出嚟
好似得一盒
有冇巴打買左水貨mtw2
有咩評語?
又唔會出年既
asia miles有得換啦
有間野叫mtmshop話4月底5月頭有
之前ezone都話5月
sennheiser hk fb又岩岩玩完活動會送mtw2
用緊!如果唔介意細廠 $7百幾 我覺得合理價。
巴打 請問你係咪用iphone? 有無聲話唔對嘅情況?

睇外國review話iphone睇youtube都delay得幾嚴重
官網買有保養
等我仲等行貨出黑色MW07 GO,等左2個月都有
想要一對低延遲,講電話清晰同連線穩定嘅TWS
除咗razer出個對低延遲耳機仲有咩選擇
主要用嚟出街睇片同玩音樂game
預大約一千蚊到
點樣唔穩定
2代唔係咁差呀
唔界意細廠呀
想問下音質好唔好
Delay一定有
特別係iPhone aac
但我自己就唔係好Care個少少Delay
YouTube 嚟講我接受到囉
其實唔差嘅
不過都係個句
等多水同Firmware update
我已經狗衝左
唔穩定係指邊方面 ?? 經常斷線?
sennheiser好似係國際保?
QC唔得
不過狗衝咗就算啦
係國際保
有Amazon單都保

等Firmware update
唔好咁擔心
要玩音樂game嘅話,無
呢對野開game mode連iphone得3ms延遲,仲癲過有線。連an就110左右
WA...真係好睇運數
唔理咩BRAND啦, 如果保養期內咁樣壞唔肯整就慘
個個對耳唔同 自己去旺電試吓啦
原來有得試 thx
睇到呢個post時隻mtw2已經換哂sosad

有幾萬分下年到期sosad
岩岩睇果個咩mtmshop預訂果頁寫售罄
係咪準備出貨了
我都係用咗兩星期。 輕身防水,係個按鈕設計差啲同埋冇apps玩。 音質 叫做中價貨式啦!電就幾夠用。
巴打有興趣既話我有對可以放
其實D聲都幾好,只不過我太多耳機
400蚊有冇興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞