True Wireless 真無線耳機討論 (40)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
MTW1 vs MTW2 音質對比 你地覺得邊隻好聲啲?

https://youtu.be/fi2tsHCnOKs
隔住自己對喇叭做比較
用iphone 既話係唔係都係用番airpods 好
$700-$800 左右有咩推介俾女仔用?
過多兩星期答你
有冇巴打用T5 update完up瓜咗耳機
原來好多人都係咁
個app delay咗半年都仲係搞到一pat屎

未up之前好哋哋,落旺角電器鋪都冇事
up完之後連極都連唔到

https://support.klipsch.com/hc/en-us/articles/360034583992-Klipsch-Connect-App-Release-Updates
佢自己都知衰

而家send去問點搞

Hello, I am sure that you know whats the matter with your app. I just cant use my T5 anymore. What we waited for a half year delay of the app is to kill it.
QC in China?
So could you please tell me what I can do now?
Thanks anyway

會否太串
係幾串嘅
同埋有啲無禮貌,最後句Thanks都有骨
同埋最好開頭都交低你而家個情況,最後分返I 同 We
send咗去啦
唔話佢ridiculous算俾面
講唔講電話嘅先,唔講嘅話可以睇下Sudio先
想問下有冇邊間鋪頭可以一次過試曬Anker liberty 2 pro, falcon, n6 pro同埋aviot?

之前試liberty 2 pro果陣無試到通話 然後前幾日再去旺電已經無demo試
本身對個聲幾滿意, 但係未揸定主意
都會講少少,可能WhatsApp錄下音

anker soundcore liberty air 2 又如何呢?啲人話通話質素好
Wtsapp錄音點解唔索性用google語音輸入 識10個有7個都憎人錄音
諗住平平地入對x-mini Liberty plus 試吓,貪佢重低音、少delay, 石墨烯塗層,但見Lihkg 比較少人討論,有冇ching有食評?
null
何以見得?
JLab Jbuds air icon
睇過哂評論

有人話電話擺褲袋 就會有延遲出現
到底真唔真?

主要打傳說 聽流行廣告歌

考慮samsung buds+ or Jbuds air icon 邊隻會好點 用緊S10
如果 Pamu Slide Mini vs Anker Soundcore Liberty air 2 巴打會點揀?
一定係後者啦如果講少少不如睇下Sudio Fem?
active 75T 香港會出晒6隻色 不過其他色要等下 另外5月左右會出無線充電版
https://youtu.be/rLe5r4Hj7_4?t=546
想問一問 cambridge audio melomania 1可以換邊隻耳膠
問咗spinfit cp155/cp500 耳管size啱 但放唔到入charging case
想問2000 BUDGET 內, 邊隻最好,  
1) 用緊IPHONE 11
2) 之前用緊SE 535
3) 主要用黎聽歌, 流行廣東/歐美歌
4) 通話質素要求一般都OK
條友都唔知男人定女人
三星機一定buds+
tg我名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞