有無人經過武肺一疫對歐美睇法徹底改觀

760 回覆
1764 Like 152 Dislike
其實香港都係同中共一決生死
英國脫完歐又有北愛同蘇獨等問題
好地地留喺倫敦都要擔心倫敦斯坦問題
香港問題係一時
英國問題係直到永遠
歐美打壓加泰
好撚多p牌仔幫手護航喔 呢個po好多經費
我短期去過german training, 做it, 佢地吹到水,但能力真係
歐美平均智商可能真係低過亞洲人

但人地top 1% 完全完爆亞洲人既top 1%
係有經費就好,我好撚等錢使,不如你分啲經費嚟
應該咁講
除非你好多歐美fd,如果唔係你睇到嘅歐美就會係佢想你睇到嘅一面
現實未必一定係差,但係一定會同期望有落差
哇你咪好撚威,屌完係咪覺得自己做咗好撚多嘢
笑撚完Twitter retweet咗未?聯署做咗未?外宣做咗未?
屌人最撚叻,以為自己講兩句可以贏,你咪笑撚飽佢囉
論平均香港人係幾高

但歐美top 1% 加上本身社會條件/機會
屌打世界99% 既人

講精英香港人好似高棍發明光纖都已經嚇死你
比你班香港人吊住條命咪又係幫地產商打工,有鳩用咩
咪講撚左囉,數埋都係得一個,仲有冇呀,14億人呀
香港nobel prize ranking咁低其中一個原因係政府唔支持學術研究呀
之前埋大部機冇得寫made in HK
That’s why we have to change hk
歐美打壓加泰
其實係唔少歐美佬仲信WHO 對中國抱有左膠大愛思想
咁咪奶撚晒野
左膠問題
可以聽下光明頂

講左十幾年歐美太多左膠
「中國地大脈博」
屌你老母, 原來五毛黎
地大物博呀文盲
中国死撚左就無脈搏啦
睇支那人翻版人哋技術幾撚勁,之後又賣得平
同意 特別經歷六月後 更確信自己係香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞