有無人經過武肺一疫對歐美睇法徹底改觀

760 回覆
1764 Like 152 Dislike
歐美人都比個力架呃鬼咗! 到爆大wok先宣布大流行
休息下啦,今日辛苦哂喇
你諗下各國領事館響邊就ok 架喇
歐美人體質好睇佢地點湊仔就知
個B係地下爬,轉頭又擺隻手入口
歐美人父母會由得個B去「探索」
但中、日、韓人唔會,會擔心污糟有細菌

歐美人相信人會建立自己免疫力,要受過傷害先會自強
中、日、韓就採用防止既方法

兩種方法無絕對對錯
亦都唔係話改變就改變到
兩種方法忽然對調其實都會出事
人哋冇經歷過SARS,香港SARS之前咪一鳩樣有病都唔戴口罩
我無講過話無,問題係你講唔講得出佢地發明過或創造過d咩好似高錕咁改變世界?未聽過未即係智商同創造力唔夠人高囉,呢個係是實
佢撚識咩 同你講啦樓主
啲一聽到中國即刻勁大反應
唔諗清楚人地講緊咩果啲
多數都係低學歷既黃納粹
假雞蛋,地溝油,滴滴香
今次合成病毒真係改變世界
IQ唔低但永遠用響啲衰嘢上面
好寄一問,
你曾經坐活過歐州邊一個國家?美又喺邊一個州同縣?
Diu,見到啲ABC fd前一個story叫人正視個肺炎,下一個story就唔戴口罩開party。啲鬼佬死要面唔戴口罩已經蠢,去超市買到成屋都係嘢仲要影底擺上網曬命,留言有人話佢自私,竟然有1/3留言幫佢護航,話依啲叫get prepared,鬧翻話人自私嗰啲先係蠢。
我開始覺覺英國咁都唔出事,香港真係可以食老本
份IQ卷係咪有past paper?
做咗mock test先去考應該會好啲
討厭trump多過中共,就知咩料
從來都覺得鬼係on99

懶,蠢,毒,柒,淫

大把
以色列IQ 41st有冇可能呀
小心俾人批鬥
希望經此一疫會有更多人情願係香港戰鬥到底
無,一早知
笑撚死,澳門傻鳩真係格硬拿著舊屎讚佢係鑽石,真係自卑到呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞