有無人經過武肺一疫對歐美睇法徹底改觀

760 回覆
1764 Like 152 Dislike
冇以色列,猶太人玩晒架喎
中國最好
吓請問你地班低賤港狗呢一年反抗左啲咩換黎俾全世界恥笑你地係跳樑小丑?
澳門個個有錢住大屋,拿葡國護照,你地港狗得到啲咩?
留係保護圈太耐者
思想問題你講護照
一堆支那人夠係攞綠卡/神根地區護照啦
又咪小粉紅大中華沙文撚
吓拿葡國護照就已經係高貴歐洲人啦
唔該你地港狗唔好打飛機啦,不嬲歐洲人公認係高質過你地班支那港狗
而澳門人大部分都係攞葡國護照,係純正歐洲人,已經高質過你地支那港畜港狗
傻仔葡國呢d垃圾國家仲攞出黎打飛機,我地暫時未得到姐,而家係全世界都幫我地呀傻鳩仲係到打飛機,大把國家開始想接收香港人,你地澳門傻鳩過多幾年俾支那清洗當你地契弟,屎眼都無得你奶呀陰功
Terry Tao?
我只係講緊有葡國護照ge真.澳門人
啲由大陸落黎ge假澳門人唔駛理
連大學制度都係歐洲發明,根本近代文史哲科理論都係以歐美做基礎,所以先解釋到點解咁多亞洲人在美國歐洲先發揮到才華,如果亞洲人真係勁的話就發展到自己的制度反勝鬼佬啦

一直都知西人係豬嚟
Same. 真係唔明點解佢地今次咁遲鈍
嘻嘻你地真係笑死人
好好撐大個屎眼睇下呢個世界有邊個國家真心幫你地啦傻鳩笑鳩你地白痴就有份美國立左個乜鬼垃圾法案做下個樣玩鳩你地班港畜咋弱智唔好意思美國同歐盟反而會保住澳門因為澳門賭場對西方國家利益太大同澳門人係純正百分百歐洲公民
樓上有條友仲要不知羞恥笑葡國葡國以前係世界強國你地班港豬究竟知唔知?香港歷史教育係唔係真係咁撚垃圾?
小心五毛 帶風分化國際戰線
新加玻2個全球第一 但nobel prize...
問題唔嚮人種度,係有個仆街正苦不斷吸血限制咗香港發展
笑撚咗
攞本護照就以為自己變高級
本質依然係澳門狗扮乜撚野歐洲人吖
澳門狗先係同支那同源啊
西方係高低兩極好極端 勁就世界級勁 垃圾就世界級垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞