有無人經過武肺一疫對歐美睇法徹底改觀

760 回覆
1764 Like 152 Dislike
呢樣係佢地進步嘅地方,亦係我地香港而家追求緊嘅野,btw你條問題似乎同我個post無關
我以思係外國土生土長果d
大愛, 包容根本就係virus
響蝧國住咗十鳩幾年
七年前頂唔順返香港
當時人人都會笑鳩我
而家唔知邊個笑邊個
至少唔想被你呢啲垃圾臥底仔洗腦
Lm
包容國際恐怖分子嘅後果
完全唔明你幾個回覆之間嘅邏輯關係。你第一個回覆話因為智商所以發明唔到啲乜,但智商同發明無絕對關係,你再問支那人發明左乜其實想帶出乜野,不如直接講
指出歐美國家缺點就叫臥底?我有邊到講得唔啱你咪講,留呢啲無論點淨係屈人嘅言論有咩意思
咁撚唔鍾意歐美唔洗講出來㗎,返去中蟈做打靶仔啦
唔使理佢

有人係喜歡活在自己的幻想世界觀中
我已經返咗香港做打靶仔喇OK?
亞洲地區行緊奴隸制除非改變否則好難同歐美比
剩係睇香港教育就知
屌歐美代表支持中國?你基本邏輯都無唔使講出嚟架
話外國先進,主因係香港畸形發展,只專注金融業同服務性行業
歐美國家今次最錯係以保經濟為先
結果呢家對經濟影響更長遠
當然有一部分俾cho 同支那誤導左
即係就算係外國土生土長受相同教育都都未出到有幾突出既發明家,科學家,數學家,中國人支那種無論創意定智商都唔係高得去邊囉,屌你個懞撚咁撚樣都理解唔到你真係去驗下智商啦係到打飛機
哇 我一屌你班支那文宣仔 即刻出來護航
冇水準喔
快啲來駁我啊嘛 大陸閪
冇改變
響往歐美係因為佢地既價值觀同我比較接近
同時反共靠佢地
人性黎講 全世界都一樣
明明成個post一直講緊asian,asian得中國人?
攞完本外國護照,再番黎攞一萬蚊,雙重國籍移民撚根本點都會贏
移得民就要接受埋人地d左膠,歧視成個 package。外國政府做得衰下屆可以投票換左佢,香港得咩
無改觀到

Child登仔自以為專家屌鳩人white trash仲搞笑
真係駁唔到你,因為你連論點都無淨係情緒發洩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞