有無人經過武肺一疫對歐美睇法徹底改觀

760 回覆
1764 Like 152 Dislike
歐豬經此一疫,經濟必重創,因此加劇奶共

咪喺,我哋中國仲勁
網上d鬼佬一向都有句there is always an Asian do it better than u
亞洲人智商高就無咩異議嘅
一路覺得西方社會優越係在於成個社會體系完善 人民整體質素普遍都高
當然今次都睇到佢地d問題係邊 而我都相信佢地奶鑊甘之後會學返精
人類要進步唔係靠elimnate某個種族 eg支那
係要整體去揚長避短 互補
咁係理想地講啦 如果d垃圾唔識去修正就變咗癌細胞 要切撚咗佢 支那如是 white trash如是 nigga如是
講講下好似變咗希特勒eugenics添

三個連登仔呢
香港人
不嬲都冇睇唔起香港人
係中共d國家級級分化機器日日提香港人貪少便宜呀果d無聊野
就算係咁我都好嚮往佢哋嘅民主自由
點都輸俾坡狗
我咪就係咁嘅意思
我意思係中國人問題唔係種族 而係接受嘅教育
做乜個個負評我
一直覺得香港人世界排行第一
真,原來香港人智商排名唔係吹

btw, 台灣number 1
我明你呀 黃絲裡面都有新移民 even天琦都係啦
但而家呢班就冇得救架啦
我係香港人呀hi
樓主呢個post引導性好強
呢次事件對全球係新事件
就算再強大國家都未必有方法好好應對
但係強国因為制度缺失,隱瞞疫情
就係鐵一般事實
點都改變唔到我認為民主自由既重要
論勇武,我地唔夠歐洲民族勁
論公共衛生,我地勁
從來唔否定民主自由重要,只係想大家知道歐美唔一定=好,佢地都好多on9野,作為香港人同亞洲人要俾啲自信自己,唔好似某啲連登仔咁睇低自己黃種人身份
今次之後我真係信一句,Taiwan no.1
香港民間都唔差
比狗日日扑爆頭,絲毫無法反抗
香港人,真係那來的自信?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞