有無人經過武肺一疫對歐美睇法徹底改觀

760 回覆
1764 Like 152 Dislike
支那依然係支那, 永世不變
支那依然係需要被皇天擊殺
北歐 > 西歐 > 南歐 > 東歐

咁排?
香港民間、台灣政府防疫做得好要讚,歐美體制漏洞、做野慢半拍當然亦要踩,支那無恥係一回事,用嚟做藉口太牽強。

香港人去外國打工有交稅,守規矩,盡左義務,享用當地福利有咩問題,同支那移民無可比性
咁歐洲肯帶罩未?
香港全民帶,唔帶比人歧視啦啵
支那散播病菌係仆街 但唔係啲on9白皮豬淨係識笑鳩人戴口罩 自己又帶住啲病毒周圍走 邊有spread 得咁快呀
我同樓主差唔多睇法 其實香港人咁撚精如果融入到應該會淘汰哂班鬼佬佢哋講嘢做嘢都唔講邏輯 睇吓講口罩嗰啲言論同呀叻差唔多 可能就係因為咁先要歧視Asian
樓豬講得冇錯其實不嬲歐美嘅高尚都係幻想出嚟
譚德塞陰你還陰你
但最後決定做埋啲戇鳩野嘅,都係你自己
見到佢地做嘅野同講嘅野,完全將個波拋俾個黑鬼就真係講唔通
從來唔否定歐美有精英,但蠢人比我想像中多好撚多。
Btw你口中嘅精英只係精通幾種language我都做到啦cantonese Mandarin English german 加少少日文
條J夠人大咩
小弟想同樓豬瘋狂研究口技三百回合ok?
[突發][有圖]口罩工廠潛逃
https://lih.kg/1927105
香港民族是優秀的

===================
黃酒樓就頂唔住
燒味飯$30 學生$25
https://lih.kg/1866172
咪係 老母叫你去跳樓你就跳呀?
Check學生有乜用
Iq test check 30歲先有用
我覺得頭4名只係早發展
我腦又唔係特別大
我唔覺人種係智力上有差異
唔理政治邊知世衛變咗支衛
睇到china都知廢
絕對認同。出post係想分享我過往嘅錯誤認知,亦想提醒大家唔使見到白人就崇拜,亞洲人以至任何人種都可以好優越
臺灣已經沒落,GDP不如深圳市
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞