有無人經過武肺一疫對歐美睇法徹底改觀

760 回覆
1764 Like 152 Dislike
香港咪同佢差唔多
楊振寧,講學術吊打霍金
完全覺得歸中歸英歸美都係on撚鳩

香港要獨立,自己打理返呢個家園先啱

無呢個仆街港共,香港晨早同台灣一樣un un腳食花生
but 有得揀我都唔會揀做香港人
做香港人太痛苦
同樣垃圾
鬼佬淨係識歧視人戴口罩
就係唔識諗吓點解香港台灣咁近支那都無大爆發就係因為戴口罩
樓上個澳門人跟住會同你講,屎入面有大量嘅Carbon, 鑽石嘅entropy 低過Graphite, 所以長遠黎計,幾多億年後鑽石會變返做graphite, 澳門人洞悉先機,知道鑽石終有一日會變過返做graphite, 避免保養鑽石嘅長期開支,所以澳門人拿住舊屎好過你地港燦攞住舊鑽石
無撚有錯 外國只係建築靚
其他我覺得香港好好多
笑撚到仆街
其實唔講歐美好唔好,來緊廿年都唔使旨意可以移民,俾你過到去都係俾人憎死恰死,人地絶對無可能分到大陸人香港人。另一方面,你都絶對唔會想去大陸。
我地得番香港,自己香港自己救,破斧沉舟無路走ga la。
IQ Test係原石
School係過程
Nobel Prize係成品

美國本土學生普遍一般,但成功在於吸引到全球頂尖學生嚟讀書,然後留低做研究,可以查返美國Nobel Prize得主有幾多係美國出世就知
認同 明明傳染學係西方野
唔明點解佢地dont care中招
就算唔自貶都唔知有咩值得讚
不如噉講
而家根本咩人都可恨
變埋反人類
香港人唔單止聰明,仲勇武過啲鬼佬
係太聰明得黎自私左,搞到有大量賣港賊出現
諗起中學讀maths同physics俾同一個呀sir教
我第一次考得差,之後完全放棄我仲要俾說話我聽
之後完全冇晒心機學,仲一路以為自己係一個失敗者
會考都只係啱啱合格

u grad之後因為某d原因自己學返
先發現原來自己只係pick up得慢
同埋學既方法唔同
只要build up到興趣,上左手就可以學得好快
其實原來自己唔係想像中咁失敗
只係之前俾人打沉左

教畜真係可以改變學生一生
佢哋既弱智同邏輯能力直頭突破我想像
華人社會死讀書
仲有搶紙巾同搶糧,日本,歐洲,完全一撚樣
所以有時香港人真係唔好一下就踩底自己先
你應該搬番中蟈住
變佐支那打飛機post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞