有無人經過武肺一疫對歐美睇法徹底改觀

760 回覆
1764 Like 152 Dislike
真係冇錢唔好病
肺炎係香港唔爆,仲妄想獨立?
等比共匪超級清算就有份
澳門人唔好咁自卑啦
有 發現中國先係最好
成日話香港人IQ高,只係制度問題,但點解歐美發明到適合自己發揮才華的制度,但香港人發明唔到?
澳門狗靠左黐右黐
冇野認同到自己澳門身份先最撚可悲
上得外國網多好似4chan嗰d 都會真切感受到white trash有幾極品
蠢又蠢過人 無品又無品過人
香港人公民質素係世界前列
特別係上年6月9日開始

拖緊香港人後腿係極度落後
的中共同中國人

佢地千方百計 拖慢我地

人唔笑狗都吠啦,攞賭場黎打飛機
純正百份百歐洲公民... 睇過?
死讀書係因為制度思想問題
香港民族復興
日本30年前已經超越咗歐美
只係比美國收咗皮
吓澳門人黐啲乜葡國護照係澳門人天生就有wo你係咪弱智?
邊夠你地班低等支那港狗左黐美國右黐台灣上黐英國下黐韓國
可惜人地完全當哂你地係跳樑小丑因為你地班港狗住籠屋無錢智商太低無野叻只係靠黐人地見到你地都想嘔
以為講台灣
其實有但去曬外國發展,再唔係無錢研究,曬好多時間四圍r錢去做研究或者海外交流,你只要同有料既教授傾次傾就明,佢哋真係係咁開meeting求department 科水

你唔識唔代表無
澳門人太自卑,要左摷右摷黎提高自己信心
制度既難處唔係「發明」,係難在「建立」
同時需要破壞原有既制度先可以建立新既制度
要破壞就要賭博,睇有幾多人願意捨身成為籌碼
但依樣偏偏就係愈高IQ既愈唔會做
咪撚戇鳩啦,呢頭咪有大把人笑港豬
根本有好多人都係豬
以前?我知以前你老豆做賊你老母做雞添
貪污垃圾鬼國,好心啦,睇多新聞,英國bno平權在即, 美國收留有政治案底香港學生,係咪玩鳩香港人時間會證明一切,香港點都對國際有利過澳門呢d單一垃圾人種,呀唔係,係雜種賭業,而且不出五年澳門一定會收皮,當清洗完原居澳門人直接車去堆田,慢慢繼續打飛機啦
唔好一見到排第二就打晒飛機先得㗎 佢嗰份都唔知點樣計
香港人同中國人個分別咪係我地有公民教育唔會周圍屙屎屙尿偷呃拐騙 唔會比中共洗腦囉

我有講錯咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞