有無人經過武肺一疫對歐美睇法徹底改觀

760 回覆
1764 Like 152 Dislike
認同
一堆三毛自卑中國人
攬住堆全球各地搶返嚟嘅口罩打飛機咁話自己好叻
冇, 一直都覺得鬼佬唔係特別叻
但佢地係比中國更會表達自己意見
on9仔 記得同你班支那主子拎返人工啦 表現唔錯
屌 樓豬完全講出我心底話 請受小弟一拜
台灣、香港(1951 - 1997)= 兩者成功結合
中國人如果有好嘅公民教育就係香港人
有埋民主就係台灣人
寧我負天下人
起你底應該唔係五毛,咁即係弱智啦
全世界人以前都係黑人種你唔講?支那人咪撚扮香港人啦,一早睇穿你呢d濕鳩外國五毛
台灣就係民主中國一個縮影
相信係好多住歐美港人嘅感受
所以咪睇你要邊樣
但香港自上年我對呢到完全失去信心
都唔講外國生活質素高香港幾班
我全都要

冇事住外國複式
有事返香港抗疫
歐美國家醫療體制,根本無預期過會出現咁無恥既支國,隱瞞武漢肺炎疫情,放任疫情擴散,引致全球大爆發既情況出現。

原本唔想恥笑樓主大鄉里出城,你覺得香港人接觸白人少咩 ? 意大利人著套西裝望落去 cutting 好好,我屌,原來著左幾個月都無攞去乾洗過。

某d香港人成日都想左擁右抱,係外國生活,就同香港朋友讚果邊屋又大,空氣清新,踩香港生活壓力大。當外國出現問題就識死番黎,然後插外國醫療落後,無效率,同d對社會無承擔,只攞著數既支蝗移民有咩分別
冇乜改觀 好多歐美國家甚至人都係被who 誤導 而且冇抗疫經驗
香港只係贏左沙士經驗
如果冇,依家香港咪同南韓一樣
歐洲既高層同低層分別好大,
前者精通幾種languages加古文,
後者智商仲衰過亞洲人。
但唔代表歐美廢,係你未接觸過精英姐。
喂大中華膠行埋一二邊啦大哥 香港人=/支那狗
令一樣好重要嘅嘢就係我哋唔相信支那
呢樣野好緊要
其實睇到好忟,成個歐洲就快變成武漢,班白皮豬仲有心情馬照跑舞照跳咁睇波開party,又歧視戴口罩嘅人仲有班左膠一日到黑狂讃支那做得好又Thank you China,然後喺Twitter講句武漢肺炎竟然可以比佢地話racism

戴口罩比佢地笑,講事實又比佢地屌,老實講句心㡳說話我覺得佢地搞到今日咁有少少抵死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞