做緊濾水器公司,拆解鑽石能量水

579 回覆
436 Like 7 Dislike
我成屋都amway 維他命 沖涼洗頭刷牙都係
想知呢部還原水乜黎 成幾皮野

我屋企用緊哩隻 係咪中中地伏
屌部鑽石機已經用咗好撚多年
結論來講應唔應該繼續用
學野,屋企做oem 同代理
我成屋都amway 維他命 沖涼洗頭刷牙都係

你一定好有錢,咁中意送錢比傳銷洗
用左Amway廿年 完全冇問題

我無用都無問題啦
香港食水會有咩問題

一定要用 用左先知水喉係幾撚污糟

屋企人點極都唔化
覺得香港食水好安全 可以點搞?
點先令個水龍頭會整到d黃色既水比佢地睇

我屋企都用緊呢部 想間枝芯邊道買大約幾錢到
因為之前都係媽咪整,但佢走左之後就無人理過部機

之前開左個濾水器既POST
因為都推左十幾頁,應該冇咩人會追,所以不如開個總結。

1:咩水最搵笨
電解水,能量水,酸鹼水,水素水,神仙水

2:酸鹼水係咪廢
可以咁講,師奶們成日吹到酸性體質會有病,所以要食D鹼性野,飲鹼性水,以防身體變酸。
咪玩啦,人既器官本身都有酸有鹼,無論你食咩飲咩,你既胃,腎,血都會自動調節。
同埋所謂既酸鹼水,頂多都係PH5~8,唔好唔記得你既胃酸係PH1~2。酸性體質易有癌症?切左個胃去囉。
比成萬蚊飲D鹼性水?落街比廿蚊買生菜啦。

咁enagic過濾得好唔好
利申用緊
用緊MITSUBISHI, 日本用到而家
雪風巴打有冇見過呢隻?係咪伏野?
用左Amway廿年 完全冇問題

我無用都無問題啦
香港食水會有咩問題

一定要用 用左先知水喉係幾撚污糟

屋企人點極都唔化

香港洗水缸都係求撚其其架啦
以前發夢個時仲見過啲食水缸浮撚住隻死老鼠死曱甴
又或者水泵佬出古惑抽廁所咸水過去食水缸黎頂住
amway做會員好抵玩

傳銷狗
屌部鑽石機已經用咗好撚多年
結論來講應唔應該繼續用

有錢既可以負評上一頁。冇錢既就計一計好唔好換,或者買邊隻

屋企人點極都唔化

有時停水停左幾個鐘,一開番就有黃水

冇,但都係果D神奇水架喇,PASS啦

冇,但都係果D神奇水架喇,PASS啦

呢隻都係咩酸鹼水
屋企人信到十足十

最近公司買左呢部
三萬幾蚊
裝水喉個師傅都收幾千蚊
吹到好撚大
又美容又抗養化又幫傷口服原
乜撚野功效都有
有無文獻證明呃人?
話俾老闆知佢要面死撐話有益
仲逼我日日飲

最近公司買左呢部
三萬幾蚊
裝水喉個師傅都收幾千蚊
吹到好撚大
乜撚野功效都有
有無文獻證明呃人?
仲逼我日日飲

呢部機有咩裝呀,夠膽收幾千
依家D人好白痴,呢樣又防癌果樣又美容
轉個頭咪又係吹下風又感冒

唔需要文獻。你只需要知道酸鹼水對人體既作用原理,你就自然會明。

師奶曰:酸質體質易生癌,飲鹼食鹼保安心。
我曰:你收皮啦,你D酸鹼得PH8~3,成日話咩食酸野有癌。你個胃D胃酸PH1架,切左去啦。拎果少少鹼水想中和胃酸調整身體?醒下啦呀姐發完夢落街買餸喇
用開活性碳濾沁
D水冇左氯氣味真係好飲左
不過時不時定期會有幾粒活性碳濾埋出黎
用開活性碳濾沁
D水冇左氯氣味真係好飲左
不過時不時定期會有幾粒活性碳濾埋出黎

係咪枝炭散左呀
咁多入用amway e春既

最近公司買左呢部
三萬幾蚊
裝水喉個師傅都收幾千蚊
吹到好撚大
乜撚野功效都有
有無文獻證明呃人?
仲逼我日日飲

呢部機有咩裝呀,夠膽收幾千
依家D人好白痴,呢樣又防癌果樣又美容
轉個頭咪又係吹下風又感冒

唔需要文獻。你只需要知道酸鹼水對人體既作用原理,你就自然會明。

師奶曰:酸質體質易生癌,飲鹼食鹼保安心。
我曰:你收皮啦,你D酸鹼得PH8~3,成日話咩食酸野有癌。你個胃D胃酸PH1架,切左去啦。拎果少少鹼水想中和胃酸調整身體?醒下啦呀姐發完夢落街買餸喇

水就係水,H2O, pH一定係7左右,點會有pH11 的水,你估外國極硬礦泉水?

皮膚pH 都係5.5左,去到pH 3 一飲就好撚酸,咁都有人信

礸石能量得covalent bond, 2千度先打得開
水份子不嬲都係納米級

真係要純水一係distilled water 一係deionized water, 同埋水入面有好多人需要的mineral, 去沙石鉛,無左水管味已經夠曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞