做緊濾水器公司,拆解鑽石能量水

579 回覆
436 Like 7 Dislike

巴打點睇

巴打點睇

正正常常,換芯可以諗下換LC,抵玩D
巴打 霖住入手3M啲濾水器
有無話幾多個月換一次芯?

同埋邊個型號性價比高啲

3M系一般6~9個月
AP EASY LC啦
巴打,3M dws-1000點睇? 兩枝濾心其實入面係咩野?
巴打,3M dws-1000點睇? 兩枝濾心其實入面係咩野?

碳呀,銀離子呀,樹脂。都係果幾味野,所以我覺得佢唔太抵用。一係上DWS2500,0.2微米,但MADE IN 支那。

紫外線殺菌係防止過濾器入面積聚細菌同藻類形成嘅水垢
唔係比你飲無菌水
要最好梗係玩逆滲透RO水
唔怕哂水嘅話

唔係啦,佢都係SELL殺水既菌。同埋佢拎個NSF55都係殺水菌
另外RO式的確係過得好乾淨,連礦物質都可以過埋。但都要注意你中常飲食有冇足夠礦物質吸收。因為飲水係一個主要吸收途徑。
我記得你呀巴打
果晚你覆左我第2日已經換左套3M
留名學野
我記得你呀巴打
果晚你覆左我第2日已經換左套3M

祝身體健康!!
老友
你枝陶瓷芯夠晒期換有凸 成支蝕到乜咁
用左Amway廿年 完全冇問題

巴打呢隻點睇

我無用都無問題啦
香港食水會有咩問題
有咩值咁貴

我無用都無問題啦
香港食水會有咩問題

老友
你枝陶瓷芯夠晒期換有凸 成支蝕到乜咁

都話唔係我囉!
巴打 霖住入手3M啲濾水器
有無話幾多個月換一次芯?

同埋邊個型號性價比高啲

3M系一般6~9個月
AP EASY LC啦

想學野
d 芯幾錢一支

巴打呢隻點睇

效能OK,換芯換到你傻壽命太短
有咩值咁貴

marketing,租,人。

我無用都無問題啦
香港食水會有咩問題

LM

屋企用左7-8年
貪佢方便即開即飲同bonaqua一樣味
佢唔知每個芯都有限期會有人黎換
洗菜煲湯乜9都直接開係方便
但想知有冇其他更好選擇
最好係夠安全到飲用水level

因為宜家係外地讀書得啊媽一個人係屋企用好唔抵 我自己買evian fiji飲
追左一陣post 最好濾水器係咪3M? 性價比算最好?

屋企用左7-8年
貪佢方便即開即飲同bonaqua一樣味
佢唔知每個芯都有限期會有人黎換
洗菜煲湯乜9都直接開係方便
但想知有冇其他更好選擇
最好係夠安全到飲用水level

因為宜家係外地讀書得啊媽一個人係屋企用好唔抵 我自己買evian fiji飲

首先,你個敗家仔
其實你搵D PASS到NSF42,53認證既濾水器就可以,一樣即開即飲。再多既功能都係哂氣。
所以我冇話佢廢,極度唔抵姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞