做緊濾水器公司,拆解鑽石能量水

579 回覆
436 Like 7 Dislike
岩岩交收完 希望識自己裝

真係唔難架

最近公司買左呢部
三萬幾蚊
裝水喉個師傅都收幾千蚊
吹到好撚大
又美容又抗養化又幫傷口服原
乜撚野功效都有
有無文獻證明呃人?
話俾老闆知佢要面死撐話有益
仲逼我日日飲

呢部機有咩裝呀,夠膽收幾千
依家D人好白痴,呢樣又防癌果樣又美容
轉個頭咪又係吹下風又感冒

唔需要文獻。你只需要知道酸鹼水對人體既作用原理,你就自然會明。

師奶曰:酸質體質易生癌,飲鹼食鹼保安心。
我曰:你收皮啦,你D酸鹼得PH8~3,成日話咩食酸野有癌。你個胃D胃酸PH1架,切左去啦。拎果少少鹼水想中和胃酸調整身體?醒下啦呀姐發完夢落街買餸喇

的都係咁講但都係說服唔倒佢地
仲話就算d酸鹼無用,電解水無chlorine係咪健康d先?
redox potential都唔同d架

老母啱啱裝咗
一聽就覺得無撚用 佢又話咁多實驗有根有據一定有用 未讀過Chem唔識阻止佢

就算醫生都會買
佢地唔想承認自己做左水魚先係咁盲撐
賣呢d的人真係好識捉住人的心理
講乜都無用

邊個醫生買

我都想知

唔開名啦仲要佢出糧
不過你地上網SEARCH 下外國都有話有醫生會買
多數上左年紀果D醫生

最近公司買左呢部
三萬幾蚊
裝水喉個師傅都收幾千蚊
吹到好撚大
又美容又抗養化又幫傷口服原
乜撚野功效都有
有無文獻證明呃人?
話俾老闆知佢要面死撐話有益
仲逼我日日飲

呢部機有咩裝呀,夠膽收幾千
依家D人好白痴,呢樣又防癌果樣又美容
轉個頭咪又係吹下風又感冒

唔需要文獻。你只需要知道酸鹼水對人體既作用原理,你就自然會明。

師奶曰:酸質體質易生癌,飲鹼食鹼保安心。
我曰:你收皮啦,你D酸鹼得PH8~3,成日話咩食酸野有癌。你個胃D胃酸PH1架,切左去啦。拎果少少鹼水想中和胃酸調整身體?醒下啦呀姐發完夢落街買餸喇

的都係咁講但都係說服唔倒佢地
仲話就算d酸鹼無用,電解水無chlorine係咪健康d先?
redox potential都唔同d架

老母啱啱裝咗
一聽就覺得無撚用 佢又話咁多實驗有根有據一定有用 未讀過Chem唔識阻止佢

就算醫生都會買
佢地唔想承認自己做左水魚先係咁盲撐
賣呢d的人真係好識捉住人的心理
講乜都無用

邊個醫生買

我都想知

唔開名啦仲要佢出糧
不過你地上網SEARCH 下外國都有話有醫生會買
多數上左年紀果D醫生

到底果D醫生收左幾多錢先會做推薦
同埋我懷疑個醫生唔係自己買,係收錢放部機係度,比D病君見到醫生都有用

真係唔難架

喂你裝唔裝到
用緊rainlife 呢隻其實有冇效?

樓主可唔可以答下我呢隻成效點? 問左2次都被ignore
巴打
屋企用緊 Panasonic 電解水果隻

聽到你話冇用

冇用係因為過唔到濾? 定係過得唔乾淨!?

我用左兩年,兩年都係用電解mode , 直接飲用

咁其實同就咁飲水喉水有冇分別呢??
用緊rainlife 呢隻其實有冇效?

樓主可唔可以答下我呢隻成效點? 問左2次都被ignore

我答左呢部起碼一次喇喎
有效,但極唔抵
巴打

聽到你話冇用

因為如果要做電解,水就唔可以太乾淨,其一。
其二係強調電解功能既水機,過濾從來不是強項。
最簡單直接,睇認證啦。

電解水對人體冇害,不過都冇咩益。所以最緊要乾淨就得。分別就係就算過得差,起碼都叫濾左少少。
巴打

聽到你話冇用

最簡單直接,睇認證啦。

電解水對人體冇害,不過都冇咩益。所以最緊要乾淨就得。分別就係就算過得差,起碼都叫濾左少少。

唔該晒巴打

搞到我心思思想換個濾水器

嚟緊屋企會有 Bb

巴打會推介邊一隻濾水器?
巴打

聽到你話冇用

最簡單直接,睇認證啦。

唔該晒巴打

搞到我心思思想換個濾水器

嚟緊屋企會有 Bb

巴打會推介邊一隻濾水器?

睇你幾多人。如果一家4,5口既,AQ5300A。
4千升濾水量。因為你有BB,用水係多好多,好似話清潔用品咁。
巴打3M Easy Complete 有冇伏?
呢隻嘢有冇任何用處

美國日日用
識人成日係fb成日吹部野有幾勁,有幾好
仲要post埋傑出獎
果陣至知佢轉左做sales

呢行D人同保險差唔多。咩人生有動力呀,搏盡呀,咩咩又幫到人
真係有用,有需要自然會搵你買,咁落力Q唔知有鬼咩

垃圾港,仲衰過台灣
台灣呢方面既用品更加多
巴打3M Easy Complete 有冇伏?

冇伏,GO
巴打 呢隻點睇

冇用,樓上有講,隔下氯氣冇所謂,佢都有42認證,但直接飲就唔好搞。
巴打 呢隻點睇

冇用,樓上有講,隔下氯氣冇所謂,佢都有42認證,但直接飲就唔好搞。

ecosway果舊八層塔又乜家伙
重撚到仆街
個個心又真係有八層野

前日先有個巴打有用。
佢只係過到NSF42,即係隔沙石,氯氣。其他野都不要太認真

如上
aq4000 唔寄香港 屌

8舊水都仲要水貨,點呀

見美國官網53usd
咁去邊到買好呀?

你可以搵下方法運番黎既,不過好煩
同埋佢呢批貨入到香港既,代理暴動都似
(題外話,曾經有間公司直接美國入AQ4000,之後貼自己既牌子。咁就變左自己出既濾水器有NSF認證,仲賣到去2000蚊,結果比總代理CUM左檔)

商業即是。。。。。
aq4000 唔寄香港 屌

8舊水都仲要水貨,點呀

見美國官網53usd
咁去邊到買好呀?

你可以搵下方法運番黎既,不過好煩
同埋佢呢批貨入到香港既,代理暴動都似
(題外話,曾經有間公司直接美國入AQ4000,之後貼自己既牌子。咁就變左自己出既濾水器有NSF認證,仲賣到去2000蚊,結果比總代理CUM左檔)

商業即是。。。。。

人不要面天下無敵既最好例子
有下集預告,我訂左支顯微鏡,下集會仔細觀察唔用既濾芯到底有咩分別
想問果D CHECK水筆準唔準? 我check水喉水出0.5X, 瀘水器既水就0.06, 蒸餾水就0.05
想問果D CHECK水筆準唔準? 我check水喉水出0.5X, 瀘水器既水就0.06, 蒸餾水就0.05

我諗你係講TDS計。簡單黎講係測礦物質用,唔可以正確咁反映水質污染。
呢隻嘢有冇任何用處

美國日日用

d水好飲d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞