做緊濾水器公司,拆解鑽石能量水

579 回覆
436 Like 7 Dislike
aq4000 唔寄香港 屌

8舊水都仲要水貨,點呀

用呢隻,去到邊濾到邊
一路濾、佢就一路自己清洗filter

好似好有趣,BTW行山都係帶水,出街都係買水吧

8舊水都仲要水貨,點呀

見美國官網53usd
咁去邊到買好呀?
]
水就係水,H2O, pH一定係7左右,點會有pH11 的水,你估外國極硬礦泉水?

皮膚pH 都係5.5左,去到pH 3 一飲就好撚酸,咁都有人信

礸石能量得covalent bond, 2千度先打得開
水份子不嬲都係納米級

真係要純水一係distilled water 一係deionized water, 同埋水入面有好多人需要的mineral, 去沙石鉛,無左水管味已經夠曬

巴打有D料到喎

中3化學

8舊水都仲要水貨,點呀

見美國官網53usd
咁去邊到買好呀?

你可以搵下方法運番黎既,不過好煩
同埋佢呢批貨入到香港既,代理暴動都似
(題外話,曾經有間公司直接美國入AQ4000,之後貼自己既牌子。咁就變左自己出既濾水器有NSF認證,仲賣到去2000蚊,結果比總代理CUM左檔)
]
水就係水,H2O, pH一定係7左右,點會有pH11 的水,你估外國極硬礦泉水?

皮膚pH 都係5.5左,去到pH 3 一飲就好撚酸,咁都有人信

礸石能量得covalent bond, 2千度先打得開
水份子不嬲都係納米級

真係要純水一係distilled water 一係deionized water, 同埋水入面有好多人需要的mineral, 去沙石鉛,無左水管味已經夠曬

巴打有D料到喎

中3化學

點解我中三冇呢D野(定係教過但我訓左)
留名
留名

8舊水都仲要水貨,點呀

見美國官網53usd
咁去邊到買好呀?

(題外話,曾經有間公司直接美國入AQ4000,之後貼自己既牌子。咁就變左自己出既濾水器有NSF認證,仲賣到去2000蚊,結果比總代理CUM左檔)

Doulton 貴一倍 好幾多? aq4000過濾咗既水係咪完全放心飲用?

8舊水都仲要水貨,點呀

見美國官網53usd
咁去邊到買好呀?

Doulton 貴一倍 好幾多? aq4000過濾咗既水係咪完全放心飲用?

btw 啲過濾水樽有冇心得?

無需要,除非你極度得閒無聊加潔癖

冇咩分別架,用多3個月囉。其實過左認證條界之後,再上再貴既分別其實可以忽略分別通常都係處理量,同埋過多左一D你成世都未聽過同未必會遇到既污染物。

無需要,除非你極度得閒無聊加潔癖

買咗隻livestraw
雪巴有啲野想問你,係迷re個whatsapp係你來?
3m ap complete 枱底 難唔難裝?
我見水貨先110美金 好抵買

好似話要裝減壓,我唔敢博所以俾錢師傅裝!
留明睇裝濾水器是咩心態

屋企有部鑽石Spa 都6 7年
老閪都用3m, 化工龍頭企業有自己lab, 有買貴無買錯
LM
有無巴打識個d好撚貴吸塵機
Rainbow etc...
萬幾一部,究竟值唔值

吸塵機冇研究喎,不過都有聽過rainbow
佢既銷售手法好醒,親身上你屋企吸一次,比你睇下幾污糟,之後你就會落搭。

萬幾銀夠買2部dyson v8

Dyson 以為好野... 咪 on 9 啦
有無巴打識個d好撚貴吸塵機
Rainbow etc...
萬幾一部,究竟值唔值

吸塵機冇研究喎,不過都有聽過rainbow
佢既銷售手法好醒,親身上你屋企吸一次,比你睇下幾污糟,之後你就會落搭。

萬幾銀夠買2部dyson v8

Dyson 以為好野... 咪 on 9 啦

Dyson做得最出色係個摩打,但係咪摩打夠勁就吸得乾淨,就真係不願置評
咁大粒果個filter要黎都無用....?

大粒好似係陶粒黎...
入面好多洞仔係到.
會養菌..

Secondary treatment 養biofilms 食organic compounds?
利申:文科人

養魚黎講呢d會養硝化菌
將氨轉化為亞硝酸鹽再轉硝酸鹽(毒性比氨低很多

氨就係黎至魚ga 屎屎尿尿

唔知點解佢要有陶粒啦
可能唔係為養菌

。。。以遠古礦石製成 Diamond 200 天然能量陶瓷珠分別裝置在 B、C、E、F 四個濾芯之中, 配合奈米銀活性碳及其他天然材料,複製古代天然、清澈、無雜質的礦泉水。 

嶄新鑽石3000陶瓷珠
全天然遠古能量礦石,令水質清澈無暇 其中,濾芯內的 「 Diamond 3000 」陶瓷珠裝置在 D 濾芯之中,是確保最佳水質的關鍵。 

Diamond 3000 陶瓷珠內,含有純天然的礦石成分。這些遠古礦石具天然磁能,可活化水分子及提高水內含氧量。 

並有多種人體不可缺少的微量元素如鎂、鐵、鉀、氟、鈣...等,令水調節至接近人體酸鹼的弱鹼性。 

WELL!REALLY?

咪姐係陶粒佢講到補充元素
頂多咪係燒陶粒個陣溝埋d野落去

但老實講姐係比舊鐵你奶 叫你補充姐

咁補鐵的話我不如開隻生鐵鑊出嚟餐餐煮飯都用佢
留明睇裝濾水器是咩心態

行街囉
用緊呢set, 直接飲用有冇問題?
見親戚岩岩買左3M 孖芯系列
呢排成日驚自己個set 唔夠穩陣
佢寫"可過濾污柒物"其實附唔附合標準?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞